Vreau sa dorm!!!

Vreau sa dorm!!! | Autor: Ioanaa

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie ce sa fac: am o bebelusa de 3 luni si jumatate si nu ma lasa sa dorm. Pot sa fac orice, dar sa nu ma vada ca inchid ochii ca e scandal. Si ma pandeste. Tatal ei poate sa doarma ba chiar ii place sa il auda ca sforaie dar eu..nu. Si parca ar avea senzori, cand simte ca am intentia sa ma culc, gata, plange. In rest e un ingeras, gangureste, se joaca. Nu mai stiu ce sa fac...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Cand nu te lasa sa dormi ziua sau noaptea? Ziua poti sa o lasi in patutul ei si cand doarme ea dormi si tu in alta camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Rabdare, rabdare si iar rabdare..
si ajutor din partea familiei.

Incearca sa-ti skimbi si tu programul de somn dupa cel al copilului, sa furi cateva clipe de somn cand altcineva are grija de el. Cand se maresc, in general, nu se mai trezesc noaptea asa ca.. rabdare si va trece si asta.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

din pacate e greu daca nu imposibil sa dormi cand bebe e treaz mai ales la 3 luni.trebuie sa profiti cand doarme (ca atunci nu vede ca dormi si tu:))
fetita mea a dormit f putin in timpul zilei de mica si acum la 7 luni, si-a mai reglat somnul dar ma scoala intr-o veselie si noaptea.deci trebuie sa te inarmezi cu rabdare ca jobul de mamica nu se usureaza pe masura trecerii timpului.
dar devin tot mai plin de satisfactii ,asta e clar.

pupici

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

daca doarme cu tati, lasa-l cu ea si fa tu nani in alta camera. macar pentru o perioada pana iti reglezi tu somnul ca este o adevarata problema la mamici.
eu nu puteam sa dorm ziua cand dormea bb pentru ca nu pot sa dorm la comanda si nici cate 30 min cat doarme el.
ai rabdare ca trece.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

N-ai ce sa faci, decit sa te inarmezi cu RABDARE si sa incerci sa furi un pic de somn cind BB doarme sau daca poti sa dormi separat daca se intelege bine cu tati. Daca nu poti dormi la comanda (iti spun eu ca se poate sa te obisnuiesti sa adormi asa) fa ceva relaxant, ceva care iti place foarte mult.Eu asa reuseam sa ma odihnesc, poate reusesti si tu.
succes si somn usor!

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moosy spune:

Voi mai si visati sa dormiti? ca eu nu apuc sa termin treaba prin casa, ce sa mai vorbesc de dormit. Viteazul meu nu prea vrea sa doarma ziua. Desi are 3 luni, doarme doar de 2 ori cate 45-50 minte, maxim, in zilele lui bune o ora. In timpul asta mami: spala,calca, face papa lui taty, ca si el e "copilul" meu, face laptic, sta pe forum, face ordine in casa, etc etc. Fetelor, pe bune , ai vostri copii cat dormeau la 3 luni? ca al meu doar treaz sta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Fetita mea la 3 luni dormea cam de 5-6 ori/zi cite 40-45min.Dupa parerea mea dormitul asta este ceva genetic,eu cred ca-i seamana taticului,ca tare le mai place sa doarma impreuna!Ioanaa,asa este!Incearca sa dormi cind doarme si bb si regleaza-ti somnul,ca e obositor tare!

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanaa spune:

Multumesc mult de incurajari. Cred ca o sa incerc sa dorm si eu can o sa apuc . Va dati seama ca atunci cand ma pun in pat si incepe sa gangureasca m-a topit de tot si nici gand nu mai am de somn. Oricum sper sa supravietuiesc pana se face mai mare si in fond se spune ca oamenii inteligenti dorm putin, asa ca am sanse mari sa ma mai destept si eu . Multa sanatate la toti bebeii (deja celebri aici pe forum) si mamicile si taticii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Fetelor, faceti treaba cind e bb treaz, luati-l cu voi in carut sau in scaunul de masina, si asa mai oboseste si el vazind atitea lucruri noi. Si cind doarme bb, daca nu va e somn, stati si voi la orizontala, suna simplu, dar conteaza foarte mult.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Heei, usor de zis, greu de facut !
Mie nu mi-a iesit nici una din figuri. Am rezistat tot cam vreo 3 luni ... dupa care adormeam din toate pozitiile ... inclusiv cand se vorbea cu mine .
Trece .... sa vezi cand o sa misune prin toate casa !
Sa ne traiasa BBicii !
mama L

Mergi la inceput