La multi ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate!
Nici nu s-au dus ecourile petrecerilor si noi la servici ne indeletnicim cu tot felul de treburi "serioase". Spre exemplu:
Am intrat intr-o
polemica cu unul dintre colegii mei de serviciu si am nevoie de ajutorul vostru... ca de obicei. si de data asta pun si pariu, macar sa ma aleg cu ceva!
Asadar, el sustine ca cetatenii statelor membre UE au voie sa calatoreasca in spatiul sus mentionat chiar si pe baza Cartii de identitate (ma rog, nu stiu daca se numeste asa si la voi); eu cred ca acest lucru nu este posibil si musai ai nevoie de pasaport, indiferent ca esti italian si mergi in UK sau esti francez si mergi la Germanica!
Va vor sa ma ajutati ca eu una nu mai am argumente care sa-mi sustina cauza.
Cu multumiri, ca de fiecare data va
si va urez
draga Sorina - ai pierdut pariul: colegul tau are dreptate.
Nici eu ca roman cind trec din Germania in Franta nu arat vreun act...nu mai exista puncte de control. Nici cind am intrat in Germania din Islanda nu ne-a intrebat nimeni nimic despre pasapoarte sau bagaje. Explicatia a fost ca cetatenii care vin dinspre Islanda nu sunt controlati...noi, ca romanu', am insistat sa ne controlze ca nu suntem cetateni UE etc Ne era si frica sa plecam din aeroport :D
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa am pasaportul la mine. Nu sunt sigura dar am impresia ca cetatenii UE intr-adevar pot calatori cu cartea de identitate.
Da, Sorina, are dreptate! Se poate calatori cu cartea de identitate, inclusiv in Ungaria...romanii cer pasaport. Deh...nu suntem mai cu mot, pentru ca Rusia cere viza unui cetatean UE:)))
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!http://www.yamafoto.com/?ref=12560
Asta e sunt buna de plata!
am pariat pe o lada de bere.
Fetelor, multumesc. Sunteti prompte ca de obicei! Da' nu putem sa schimbam legea asta, nu de alta da' asa va pot invita la un chef virtual!![]()
Va 
sorina se discuta despre posibilitatea ca cetatenii UE sa poata calatori si in Romania pe baza de carte de identitate si nu de pasaport. Cred ca a si intrat in vigoare, asa ca ai grija la viitoarele pariuri![]()
Din cate stiu eu... Cetatenii UE pot calatorii fara pasaport, doar cu cartea de identitate in cadrul UE. In rest au nevoie de ele asa cum si ei au nevoie de vize pentru unele din tarile mai "ciudate".