Adina, ii tinem si noi pumnii lui Rares sa fie bine! Si tie sa ai putere si incredere.
D.
Multa sanatate lui bebe Rares si tie,Adina,putere si optimism!Sa va ajute Domnul sa se termine totul cu bine!
Lia&Andrew
Eu am avut norocul sa il vad pe bb Rares si sa il tzin in bratze. Va spun ca e un adevarat luptator si un copilas atat de frumos si simpatic... Va multumesc si eu pentru ce faceti pentru el.
Ii tinem si noi pumnii lui bebe Rares, sa dea Domnul sa decurga totul bine si se insanatoseasca pe deplin cat mai repede! Suntem cu gandul alaturi de voi!
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 8 luni) si Ramona (1 an si 7 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea
Anisia, sa va dea bunul Dumnezeu putere sa treceti peste hopul asta si sa fiti sanatosi cu totii!Ma rog sa fie bine si sa se insanatoseasca puiutul tau!Nicoleta
Sanatate lui Rares si multa putere mamicii Anisia in aceste momente grele! Sunt sigura ca Dumnezeu o sa va ajute!
anisia, sunt si eu mamica acum, asa ca nu pot sa citesc despre subiectul asta si sa- mi continui viata ca si cand nu l- as fi citit. sper din tot sufletul ca rares sa nu aiba operatia, dar cand afli daca da sau nu, poti sa postezi? asta pt. ca fiecare sa lucreze dupa sufletul si posibilitatile sale in a fi alaturi de tine. multumesc, m
Rares si Adina au foarte multi prieteni aici (si pile, inclusiv sau mai ales din partea DC
).
O sa tinem cu totii legatura cum putem si, cat timp Adina o sa fie in spital cu Rares, o sa postam noi.
Sa dea Domnul sa fie cat mai bine, cat mai repede si cu incercari cat mai usoare.