IL ajutam pe Rares - bb-ul desprecopii.com?
Raspunsuri - Pagina 3
hannen spune:
Multa sanatate puiului si parintilor putere.
Sa va ajute bunul Allah si totul sa se termine cu bine.

Nicole&Amira
Flower spune:
Anisia draga , suntem si noi cu gandul alaturi de voi si vom incerca sa contribuim cat de putin la insanatosirea lui Rares !
Un caz asemanator - nu am 'prins' subiectul unui episod din Life's Little Miracles de pe Reality chiar de la inceput - l-am vazut la o pereche de gemeni... Stiu doar ca problema respectiva s-a rezolvat prin operatie , iar baieteii au purtat niste casti speciale cateva saptamani , dar totul s-a terminat cu bine si nu a mai fost nevoie de o adoua operatie... Ceea ce va doresc si voua ! Parintii pareau foarte relaxati ( si gandeste-te ce era in sufletul lor ! ), dr. s-a comportat admirabil si intr-adevar se citea din privirile si gesturile lor ca 'parteneriatul' a dat satisfactii ambelor parti !
Multa sanatate lui Rares , iar pe voi sa va intareasca Dumnezeu sa treceti peste aceasta - ultima - incercare !

crissy spune:
Pic si eu dupa aproape o luna de absenta...stie cineva daca se pot face viramente in conturile de la Banc Post prin card Pancpost? Si cum? Scuze de ignoranta...
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Ortansa spune:
Sanatate multa lui Rares si multa putere parintilor.
Da Doamne sa fie totul bine.
Ortansa-de
X mamica
Floare de Colt spune:
Multa sanatate la pui si multa incredere in Dumnezeu!
Suntem alaturi de voi!
Floare de Colt
Luizax spune:
Multa sanatate si noroc lui Raresh. Sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa-l vedem insurat :))))). Anisia sa ai grija de bebe si sa fii tare pt. el.
Luizax - karkotash shef!