Reteta anului 2004
Am primit-o pe mail si mi-a placut:
"Iata reteta anului 2004. Puneti-o in aplicare!
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie si frica...Se imparte fiecare luna in 30 de zile, astfel ca provizia sa ajunga exact un an! Fiecare zi se prepara separat: o parte munca si liniste, doua parti veselie si umor.
Se mai adauga: trei lingurite de optimism, o lingurita de toleranta, un strop de bun simt si o picatura de speranta!
Peste tot, se toarna apoi dragoste, din belsug! Preparatul gata facut, se impodobeste cu un buchet de optimism! Se serveste zilnic cu bucurie, la o ceasca de ceai sau cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!"
Un an mai bun, tuturor!
Claudia
Raspunsuri
Imi_incep_viatza spune:
Retzeta este absolut fantstică!!!Uite o retzetă care asigură cu adevărt un mod de viatză sănătos
Partea mai dificilă,de fapt "secretul" retzetei pe care bănuiesc că nu-l posedă decat "marii bucătari" este modul in care se curătză cat mai bine cele 12 luni de orice urmă de amărăciune, mandrie, ură, invidie si frică.....dar dacă toată lumea ar cunoaste asta...nu ar mai fi "maestrii-bucătari"
cl spune:
quote:
Originally posted by Marianar
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19020
Mariana & Vladutz
Ups! Chiar n-am vazut, lipsind asa de mult, n-am avut timp sa iau toate subiectele la periat! Poti sa-l trimiti la container.
Claudia