Institutul Victor Babes

Institutul Victor Babes | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Buna! Am si eu o intrebare si as dori un raspuns cat mai repede , daca se poate!
A nascut cineva la Institutul Victor Babes? Clinica privata. Eu nu stiam ca au si asa ceva dar am sunat si mi-au zis ca se poate , bineinteles totul contra cost dar nu mi-a spus exact cat.Daca stie cineva , va rog spuneti-mi si mie despre costuri si despre cinditiile de acolo, daca se merita banii. Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anda, este vorba de Centrul de Diagnostic si Tratament "Dr. V. Babes", nu de Institut!
Tarifele nu le stiu exact, dar stiu ca ajung undeva pe la 1000 euro sau chiar ceva mai mult, daca e vorba de cezariana. Partea buna este ca nu mai trebuie sa dai nimic altceva si conditiile sunt foarte bune, ceva de genul hotel de 3 - 4 stele. Aer conditionat, televizor, telefon, tot confortul. Se asigura si pt bebe tot ce trebuie, incubator, ventilator si orice nevoie ar mai aparea. Cezarienele le face prof Pelinescu, dar mai sunt niste doctorite ginecolog acolo.
Totusi, din cate stiu nu sunt foarte multe care sunt dispuse sa dea acesti bani, mai mult cetateni straini, diplomati etc.

Mergi la inceput