Nu mai vreu antibiotice!
Ne-am chinuit cu o pneumonie interstitiala in cursul lunilor noiembrie-decembrie, timp in care am facut 2 tratamente cu antibiotice, cel de-al doilea destul de puternic. In luna decembrie am stat acasa, ieseam afara doar cat sa luam putin aer. Inainte de sarbatori nu mai tusea deloc. Am zis in sfarsit am scapat!! Dar surpriza zilele trecute a inceput sa-i curga din nou nasul (aspectul secretiilor destul de ciudat si cu firisoare de sange), fuga la medicul ORL-ist si dupa cum banuiam: sinuzita, otita congestiva si... din nou antibiotic.
Osccilococinum se poate da impreuna cu un antibiotic?
Daca stie cineva un medicament pt. imunitate (bun, bun).
Silvana si Paul (3 ani)
Raspunsuri
Raluca spune:
In cazul nostru problema au constituit-o adenoiditele repetate....aproape o luna a fost racita si a tusit in continuu. Se pare ca va trebui sa renuntam la polipi (a caror inflamatie genereaza mucozitati, infectii, etc.)insa, din decembrie luam Bronhovaxom si lucrurile s-au intreptat.Ne-a fost recomandat medicul ORL-ist si pediatru.Mai exista varianta unui vaccin sray insa Ilinca are oroare de picaturi in nas asa ca am ales varianta pastilelor. La noi a fuctionat si ma rog sa functioneze in continuare!
Sanatate!
Raluca mama Ilincai
anna maria spune:
Eu nu cunosc medicamente,dar poti sa-i dai intotdeauna preventiv,imediat cum da frigul ,portocale,mandarine,sucuri naturale din ele,si vit.C.Si Teodora mea a racit in perioada sarbatorilor,si i-am dat medicamente 5 zile dupa care am trecut-o pe citrice si vit.C.De atunci n-a mai facut nimic.
anamaria
aquariusrpro spune:
quote:
Initial creeata de silvana75
Ne-am chinuit cu o pneumonie interstitiala in cursul lunilor noiembrie-decembrie, timp in care am facut 2 tratamente cu antibiotice, cel de-al doilea destul de puternic. In luna decembrie am stat acasa, ieseam afara doar cat sa luam putin aer. Inainte de sarbatori nu mai tusea deloc. Am zis in sfarsit am scapat!! Dar surpriza zilele trecute a inceput sa-i curga din nou nasul (aspectul secretiilor destul de ciudat si cu firisoare de sange), fuga la medicul ORL-ist si dupa cum banuiam: sinuzita, otita congestiva si... din nou antibiotic.
Osccilococinum se poate da impreuna cu un antibiotic?
Daca stie cineva un medicament pt. imunitate (bun, bun).
Silvana si Paul (3 ani)
Silvana
Ruxandra Alexia ( zisa si Minunica sau Bubu )are 3 ani si 7 aluni si am avut aceleasi probleme, cu tot cu pneumonie. Cat sunt eu de impotriva antibioticelor si tot nu am avut ce face. Au fost trei ture de antibiotice, ultimul dat era Klacid.
Dupa cateva zile i-ar ne-am trezit cu mucisori, a inceput tusea din nou etc etc etc
In alea cateva zile am apucat sa merg la un medic homeopat pentru tratament ( am facut acum aproape 2 ani si nu am mai avut probleme pana in sept la gradi ... dar nici nu am fost consecventa si nu am fost la faza a doua, in mai 2003
). Mi-am luat remediile dar nu am apucat sa le dau... revenirea descrisa mai sus. In disperare de cauza am mers pe mana mamei mele:
- i-am facut fetei frectii cu spirt cald ( indoit cu apa) inainte de somn. In urechi am incercat ( ca nu prea am reusit ) sa-i pun vata inmuiata inspirt si stoarsa ffffff bine, acoperita cu vata uscata. peste toate o bentita sau caciulita.
- comprese cu cartof crud ras care a stat un pic in spirt ( apoi stors si pus pe o carpa ) ; compresele puse pe frunte, atat cat putea saa le suporte ( de fapt cat aavea rabdare.. am incercat sa inventam diverse jocuri
- am in casa Bioptron si i-am pus chestia asta pe frunte ( 30 sec de 2 ori pe zi ), pe nasuc ( idem, dar sa intre lumina in nasuc ), si la ureche ( la fel ).
- I-am dat ceai ( diverse plantute / fructe dar si un pic de tei / soc alternativ) si, in toate, am pus un pic de salvie ( cam 1/2 lingurita ). Salvia contine o substanta ca o aspirina naturala. Salvia mai poate da alergii.....asa ca prima data am facut ceaiul de salvie separat ( forte slab ) si am pus o lingurita intr-o canuta mica, impreuna cu ceaiul normal. Dupa 24 de ore am introdus salvia in ceaiuri, in toate.
- Copilul a stat mai mult in pat ( cat s-a putut .. evident.. ca-i fara stare !) dar a tropait destul de mult asa ca am incercat sa izolam bine doua camere si sa fie cald.
- sirop de tuse dar din cel cu miere, propolis, patlagina.. etc. de la Plafar si de la farmacie
- minimum 1 gr de vit C pe zi ( fara sa socotim fructele , sucul facut in casa etc.
- Oscillo i-am dat 1 tub pe zi, in doua reprize ( dim si seara ).
In 3 zile de tratament intensiv Bubu a fost pe picioare, fara mucisori, fara nimic. Vit. C ia si acum. OOscillo l-am mai dat inca 3 zile. Siropul l-am mai dat inca 10 zile.
Toate sunt atat de faine... ca-mi vine sa o iau la bazin.
Oscillo poti sa-i dai in timpul oricarui tratament mai putin in timpul unui tratament homeopat. Adica medicul homeopat trebuie sa-l includa sau nu intr-u tratament.
Sanatate si rabdare..!
Roxana&Ruxandra
July spune:
Draga Silvana,
Oscillococcinum se poate da in combinatie cu orice antibiotic.Cate 1 flacon/saptamana,3 saptamani la rand si una pauza dupa care reiei.
Pediatra noastra prescrie f.des Echinaceea ptr.raspuns imunitar.Personal,nu stiu nimic despre E.
Poate exista parinti care au folosit.
Miere de albina cu lamaie sau propolis,citrice.In lunile de iarna completare cu vitamine complex(Sana-Sol,Pikovit,etc.).
Sanatate multa!
July si bb.Teodora Cristiana