medic pediatru ORL

medic pediatru ORL | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

Am mai deschis un subiect, ieri, întreband despre doctorita Iorgulescu de la Grigore Alexandrescu, dar, din moment ce nimeni nu mi-a raspuns înseamna ca nimeni nu o cunoaste. Poate cineva sa-mi recomande un medic pediatru ORL bun? Fetita mea de 3 ani are probleme cu amigdalele si nasucul. Are tot timpul nasucul infundat si face febra mare din 2 in 2 saptamani. Va multumesc mult.
catalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Uite ca iti raspund eu care o cunosc pe doctorita Iorgulescu. Eu merg numai la ea cind au copiii probleme ORL. E o doctorita foarte draguta si profesional mie mi se pare buna. Intotdeauna tratamentele recomandate de ea s-au dovedit eficace, pentru ca am mai intilnit si alti doctori care nu le prea nimeresc. Ea mi-a operat si fetita de polipi si totul a fost ok. Daca mai ai intrebari, poti sa-mi scrii pe PM. Daca vrei iti dau si nr de telefon. De obicei stiu ca este la spitalul "grigore Alexandrescu" pina la ora 13 dar mai consulta si la 2 CFR. Cel mai bine este sa o suni si iti da ea amanunte.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Pediatrul baietelului meu (lucreaza la Gr. Alexandrescu) mi-a recomandat-o pe dr. Iorgulescu (si pe dr. Toader tot de acolo) cand copilul avea probleme cu o raceala si el nu a fost in oras. Am fost la dansa si mi-a facut impresie buna. Decat ca ma asteptam sa-l asculte si la plamani (pediatrul lui intotdeauna o face). Probabil ca s-a convins uitandu-se cu ajutorul unor aparate ca este vorba de o traheo-laringita. Eu de obicei cand copilul face febra si/sau tuseste merg la pediatru si rezolva situatia. Nu am ajuns decat atunci la ORL-ist .
Multa sanatate.

Mergi la inceput