somn cu ochii intredeschisi???

somn cu ochii intredeschisi??? | Autor: Clopotzel

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici si tatici,
Daca va suna familiar ceea ce urmeaza sa cititi, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.
Nu, nu copilul este cel care doarme cu ochii intredeschisi, ci sotul meu. De cand il stiu, el asa doarme, cu ochii pe jumatate deschisi, ceea ce pe mine ma infioara! uneori am senzatia ca este treaz, dar el de fapt doarme.
Care ar putea sa fie cauza unei astfel de disfunctionalitati?!? Ce se poate face? Ati mai auzit de asa ceva?
Va sunt recunoascatoare daca imi puteti oferi un sfat, o recomandare, o indrumare.
Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Eu personal nu am vazut asa ceva,dar sotul meu imi spune ca sunt oameni care dorm in acest fel si sunt normali din toate punctele de vedere.

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

da, un unchi de-al mamei mele a dormit toata viata asa si ea perfect normal omu' si acum la 70 de ani

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Mai Clopotzel, stinge si tu lumina, da-i un pupic pe nas si culca-te linistita! :-))
Ioana mea (2 ani1/2), de cand o stiu se lupta sa nu adoarma si de multe ori cand doarme tzine ochii intredeschishi. Cred ca de ciuda.
:-)). Noi mai radem de ea, zicem ca nu-i ajung pleoapele. N-are nimic dinspre partea asta.
Toate cele bune.
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Din pacate nu stiu nimic despre asta, dar cred ca atata timp cat doarme bine, adica are un somn profund si odihnitor, pentru el nu este nici o problema. Interesant este cum ajunge in faza asta...adoarme asa, sau la un moment dat prin somn tine ochii intredeschisi (poate cand somnul este mai superficial)? Nu stiu daca are vreo importanta, dar incerc sa-mi explic...El ce spune?

Salutari,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Multumesc dragelor ptr ca ati fost asa de saritoare.

Uneori incerc sa ma linistesc spunandu-mi ceea ce mi-ati spus voi, ca nu are nimic daca el asa se odihneste.
Insa apoi incep sa vina alte ganduri. Si anume ca ochii sunt un mediu umed, si faceam comparatie cum este sa dormi cu gura deschisa, ca ti se usuca. Sau ma gandesc cum este sa stai cu ochii deschisi fara sa clipesti ceva timp.
As vrea sa cred ca nu are nimic daca doarme asa, insa de ce ochii lui sunt mereu rosii???
Uneori adorme cu ei inchisi, si ii tine asa ceva timp (cateva minute) si apoi, probabil muschii se relaxeaza, si ii deschide.
Si eu m-am gandit ca poate are pleoapa scurta.
Antoioana, pupicii oricum ii dau si fara sa doarma cu ochii deschisi.
O sa incepem niste investigatii, dar dupa jumatatea lunii, ca sa ne "reabilitam" financiar.
Va multumesc inca o data, si astept in continuare sfaturile voastre.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Clopotzel am ajuns la "oful" tau abia acum si doream sa-ti propun sa consultati un medic.
Nu cred ca este ceva normal , chiar daca el se simte "bine".
As vrea sa stiu daca gasiti remediul
bafta
doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Baiatul meu cand era mai micut dormea cu ochii intredeschisi. Acum nu mai doarme asa.
Cred ca ar trebui sa consultati un medic ca sa va linistiti.
Dar eu nu cred ca este ceva anormal, mai sunt oameni care dorm cu ochii intredeschisi.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Da, cu siguranta ca asta vom face. Dar, fara bani unde sa te duci? sau mai bine zis cine te baga in seama???
Tineti aproape, ca vom afla in curand care este cauza acestui simptom.

Before to judge somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am vazut o data un prieten care dormea asa, da' mai in tineretze. El saracu nu avea nimic, adica dormea bine, dar noi astilalti eram cam ca tine...
Antoioana: mi-ai placut mult de tot, esti super

Mergi la inceput