As dori sa aflu daca se mai da lapte praf gratuit la copiii pana la 1 an. Doctorita mea a refuzat s-mi dea spunand ca numai la copiii distrofici sau la cazuri sociale se mai da. E adevarat?
Noua ne-a dat, e drept ca mai putin, 4 cutii fata de 6 cat se dadea, dar poate din cauza varstei, avem 7 luni si bem mai putin lapte, datorita diversificarii.
Numai bine,
Denisa si Diana (7 luni)
In mod sigur se da lapte praf gratuit pana la varsta de 1 an astfel: pana la 7 luni se dau cate 7 cutii pe luna iar intre 7 si 12 luni cate 4 cutii pe luna. Iti spun asta garantat.
Ratoieste-te un pic la doctorita si trebuie sa iti dea.
Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Se da in mod obligatoriu.Noi am luat cite 5-6 cutii pe luna cu toate ca nu l-am papat dar dr. tot ni-l prescria.Este dreptul bebelusului si nu se considera a fi un act caritabil.Singura problema ar fi ca Vitalactul pe care il luam nu este foarte bine tolerat de multi copii.Spre norocul meu mi-am alimentat copilul numai natural si nu am avut neaparat nevoie de el.Sa stii ca se da chiar daca
este alimentat mixt(atit lapte matern cit si formula).Iata o
pt. dr. tau!
anamaria
da, se da cum au spus si fetele de mai sus
doctora mea mi-a zis ca laptele care se da gratuit, e bun pentru bb doar peste virsta de 6 luni.
SIMONA
DRAGA mea din ce stiu eu laptele se da pana la 1 an obligatoriu,dar stiu ca Vitalact este de f. proasta calitate si nu te sfatuiesc sa-i dai lui bebe .FA ce poti si cumpara altceva ;bebelac,milumil etc.Eu i-am dat MAREI milumil2 .L-am cumparat la pretul cel mai mic de pe piata 300000lei 900g daca nu ma insel de la un magazin pt copii care aduce direct de la importator.Cand avea 6 luni ma tinea 2 saptamani.BYE !
Cind avea 6 luni fetita mea acum are 1an si7 luni
si medicul meu de familie mi-a zis ca nu-mi mai poate da ,nu pt ca nu vrea ea ci pentru ca primise o nota de la Suceava(mi-a aratat-o)
tot cu aceleasi specificari(numai la copii din cazuri sociale si cu risc de transmitere a unor boli de al mama la bb)
ar fi primit 50 mil. lei amenda daca trecea peste asta si m-am resemnat dar sa stiti ca eu i-am dat o luna si chiar ii mergea bine n-am stiut ca e de proasta calitate.si la gust era destul de bun
cici