Se mai da lapte praf gratuit?

Se mai da lapte praf gratuit? | Autor: Maria

Link direct la acest mesaj

As dori sa aflu daca se mai da lapte praf gratuit la copiii pana la 1 an. Doctorita mea a refuzat s-mi dea spunand ca numai la copiii distrofici sau la cazuri sociale se mai da. E adevarat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Noua ne-a dat, e drept ca mai putin, 4 cutii fata de 6 cat se dadea, dar poate din cauza varstei, avem 7 luni si bem mai putin lapte, datorita diversificarii.

Numai bine,
Denisa si Diana (7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

In mod sigur se da lapte praf gratuit pana la varsta de 1 an astfel: pana la 7 luni se dau cate 7 cutii pe luna iar intre 7 si 12 luni cate 4 cutii pe luna. Iti spun asta garantat.
Ratoieste-te un pic la doctorita si trebuie sa iti dea.

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna maria spune:

Se da in mod obligatoriu.Noi am luat cite 5-6 cutii pe luna cu toate ca nu l-am papat dar dr. tot ni-l prescria.Este dreptul bebelusului si nu se considera a fi un act caritabil.Singura problema ar fi ca Vitalactul pe care il luam nu este foarte bine tolerat de multi copii.Spre norocul meu mi-am alimentat copilul numai natural si nu am avut neaparat nevoie de el.Sa stii ca se da chiar daca este alimentat mixt(atit lapte matern cit si formula).Iata opt. dr. tau!

anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

da, se da cum au spus si fetele de mai sus
doctora mea mi-a zis ca laptele care se da gratuit, e bun pentru bb doar peste virsta de 6 luni.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

DRAGA mea din ce stiu eu laptele se da pana la 1 an obligatoriu,dar stiu ca Vitalact este de f. proasta calitate si nu te sfatuiesc sa-i dai lui bebe .FA ce poti si cumpara altceva ;bebelac,milumil etc.Eu i-am dat MAREI milumil2 .L-am cumparat la pretul cel mai mic de pe piata 300000lei 900g daca nu ma insel de la un magazin pt copii care aduce direct de la importator.Cand avea 6 luni ma tinea 2 saptamani.BYE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Cind avea 6 luni fetita mea acum are 1an si7 luni
si medicul meu de familie mi-a zis ca nu-mi mai poate da ,nu pt ca nu vrea ea ci pentru ca primise o nota de la Suceava(mi-a aratat-o)
tot cu aceleasi specificari(numai la copii din cazuri sociale si cu risc de transmitere a unor boli de al mama la bb)
ar fi primit 50 mil. lei amenda daca trecea peste asta si m-am resemnat dar sa stiti ca eu i-am dat o luna si chiar ii mergea bine n-am stiut ca e de proasta calitate.si la gust era destul de bun

cici

Mergi la inceput