Filme

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Ultimul film vazut "Day after tomorow".Un film catr TREBUIE vazut.E tradus in Romania cu titlul"Unde vei fii poimaine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Ralucami tu in Japonia prinzi Romania International?Cum?

Ayumi cand am scris mesajul cu "Liceeni" eram in vizita in Ro, dar aici cand vreau sa ma uit la Tv romanesc o fac aici http://www.tvr.ro/webcast/index.php pe TVR-web (au un colaj de emisiuni de pe TVR1, TVR2 si TVR Intrenatzional). Alt post mai e si Antena 1 care are emisiuni inregistrate. Vezi ca trebuie sa ai conexiune destul de rapida pt ca altfel se vede in reluare.
Si ca sa nu fiu total off topic o sa va recomand si eu un film, mai vechi ce-i drept, "Fiica generalului" se numeste. Eu am caseta video si chiar acum cateva zile l-am revazut.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

40 days adn 40 nights
trebuie neaparat sa-l vedeti, e suuuuuuperrrrrr

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

quote:
Originally posted by khristin

Ce ziceti de 21 grams? Mie mi s-a parut bun, desi pt. mine a fost nerve-wrecking...brrrrr

Cristina

Si mie mi s-a parut un film bun, din start m-am dus cu ideea c-o sa-mi placa pt. ca-l iubesc pe Sean Penn. E faina maniera de filmare si de montaj, plus ca-ti pune multe probleme, oricum nu e un filmuletz ushurel...

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

quote:
Originally posted by lai

un alt film de care am auzit multe si pe care vreau sa-l vad este 'pleasantville', l-a vazut cineva?

Lai

Pleasantville mie mi-a placut, ideea mi s-a parut originala si mi-a placut si mesajul, desi altii care l-au vazut au spus ca scenariul a fost prost. Mi-a placut cum au descris cum locuitorii unui orasel mic cu reguli precise si stricte reactioneaza la schimbare, si cum schimbarea le deschide ochii. Filmul e o metafora tare frumoasa.

C.

Mergi la inceput