De cateva zile puiul meu are dureri de burtica(colici)in special seara si plange de mi se rupe sufletul.Moasa mi-a zis sa-l culc pe burtica,sa-i fac masaj pe burtica si sa-i dau ceai de ,,fenouil,,(in limba franceza) cred ca de fenicul dar nici un rezultat!Voi cum v-ati calmat bebeii cand au avut colici?
Draga Simona sa-ti traiasca puiutzul!
Deja aveti colici? (teoretic colicii apar dupa 3 saptamani de la nastere...). Uf... Eu i-am dat Juliei Flatulex si Lefax (intreaba la orice Farmacie). I-am dat si ceai de fenicul desigur... I-am pus comprese calde pe burtica... Cam astea imi vin acum in minte.
Daca alaptezi ai grija la alimentatie.
Numai bine!
~~Adela&Julia
Acum se gasesc pe piata multe medicamente pt.colici,intreaba medicul de familie si spunei ulterior care nu merge pt. a-ti prescrie si altceva.Leacuri babesti sunt ceaiurile de fenicul,de chimion chiar combinate.La mine a mers astfel(doar o calmau putin);pe linga picaturile de Sabsimplex,Baby drink,eu o tineam in pozitia verticala si o zgiltziam putin,dar CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA SCOATA AERUL DIN STOMACEL DUPA FIECARE MASA.Oricum
fara colici... mai rar!Ferice de cele care nu stiu ce sunt acesstea.Bafta multa!
anamaria
Comprese calde pe burtica cu apa calda si stropit cu spirt. Si daca ai o blanita mica (cit o palma doua) dintr-o caciula veche, sau... orice altceva.. incalzita pe calorifer, pusa pe burtica direct (sub body) este un remediu eficient... dar nu total... Insa veti dormi si puiul se va odihni si el...
Numai bine,
Alssa si Clara (1 an)