Orgasm in timpul exercitiilor Kegel ?

Orgasm in timpul exercitiilor Kegel ? | Autor: alison7

Link direct la acest mesaj

Fetelor, vi s-a intimplat sa aveti orgasm in timp ce faceati exercitii Kegel? Pt. ca mie da, si chiar pot sa spun ca a fost foarte ca lumea, chiar mai bine decit un orgasm obtinut in timpul actului sexual. Desigur, nu asta am urmarit prin acele exercitii, dar asta am observat ca mi s-a intimplat. Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

e foarte bine! nu e nimic anormal in asta, ci inseamna ca le faci ff bine:)
incearca exercitiile si in timpul actului sexual (ma rog, cu moderatie....) si o sa aveti amandoi surprize fooooooarte placute:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Oau... dupa postarea acestui subiect, multa lume va deveni fan al exercitiilor Kegel...

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Eeee,si ce-i drept daca te gandesti cate motive sunt sa devii fan!!si pt.tine dar si pt.cel de langa tine!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Veve, nici daca vroiam nu spuneam asa de frumos !
Oricum, se vede cati doritori sunt dupa numarul de vizionari... hi, hi, hi !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanna spune:

...:)Bravo ...in ceea ce ma priveste mi-as dori sa se intample minunea de a duce la bun sfarsit macar 10 astfel de exercitii!...esti o invingatoare...tine-o tot asa...chiar zilele trecute am citit cartea lui BEBE MIHAIESCU unde relata destul de clar efectele efectuarii acestor exercitii in serii de cate 50 contractii de cate 3 ori pe zi(cel putin)!Eu una am incercat de multe ori,dar e un efort prea mare ptr mine, si sincera sa fiu eram chiar neicrezatoare!Relatarea ta e interesanta...destul cat sa meditez din nou asupra miraculoaselor exercitii...

Corban Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hai mai!Cum obositoare?!?!?Mie mi se par plictisitoare,dar obositoare?Poate nu le faci corect?!?!

Irina,Vevica-mica & margicu' din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

DA, DA, DAAAA!!! Ahaaaa !!!
Ich liebe dich, du liebt mich nicht! (parca asa era, cine mai isi aminteste "Der Komisar" din tineretile noastre ).

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Bravooooo!! Esti tare! O sa incerc si io!...

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Sa-mi fie cu iertare uriasa-mi ignorantza
dar ce sint alea exercitii Kegel ?
La ce servesc, cum se fac, cind si cu cine ???

Simona

Mergi la inceput