bebelusi sugatori de degetele !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Imi imaginez ca trebuie sa ma consider norocoasa
ca fetita mea nu suge nimic,
dar nimic
si nici nu plange decat foarte rar!

Irina si Sofia cea jucausa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Incercati sa va dezvatati copiii de suptul degetelor.Va spun din proprie experienta.Mama nu mi-a dat suzeta si mi-am gasit eu una.Am bagat cate un degetel, si in timp efectul a fost asupra dentitiei.Am urmat tratament mica dar 5 ani au fost ani de cosmar, toti copii se uitau sa vada ce am eu si ma simteam ca vai de mine.Acum totul e bine, nu mai sunt probleme, dar psihicul a fost putin afectat in privinta aceasta.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pe Paul l-am lasat in pace sa suga ce vrea, pentru ca suptul linisteste si calmeaza bebelushii. Acum are 7 luni si nici un dinte si nu-mi fac probleme. Ba chiar in ultima vreme nici nu prea l-am mai vazut sugindu-si degetele, mai degraba isi baga in gura toata mina si incearca s-o rontaie - gingiile alea.. of.. Dar si daca l-am vazut sau simtit ca-i speriat sau nelinistit, chiar inainte sa inceapa sa plinga, ori l-am luat in brate, ori l-am mingiiat, ori i-am vorbit.. Am incercat sa-l fac sa se simta in siguranta si o persoana importanta in viata noastra. Oricum, acuma tetina o ia de miner si-l roade pe ala..
mamicamariei, gindeste-te ca acum incep mugurii dentari sa se dezvolte, nu te gindi ca asta o sa se intimple incontinuu pina la 6 ani! Si da-i un pic de timp, o sa vezi ca o sa invete sa nu-si mai bage miinile in gura asa de tare. Doar n-oi vrea sa le stie pe toate din prima. Las-o sa descopere mediul inconjurator asa cum poate ea. E prea mica sa se comporte ca un copil mare. Doar n-oi vrea ca la 4 luni sa se comporte ca la 6 ani! In plus, poate sa fie un semn ca ii e foame. Cinta-i ceva sau distrage-i atentia cu altceva, si daca nu merge, posibil sa fie ora de masa sau de o gustarica!

Mamici, ginditi-va ca bebeii nu-si sug degetele ca sa va enerveze pe voi. E felul lor de a reactiona la o situatie care-i sperie sau care-i depaseste. Fiti alaturi de ei in micile lor mari descoperiri si vor avea mai multa incredere in ei, vor fi mai curajosi. Si vor avea si dinti frumosi! :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Fratele meu a supt degetul mult timp dupa ce a inceput scoala (cred ca 2 ani...) Acuma nu il mai suge

Mergi la inceput