am nevoie pentru un proiect la facultate.trebuiesa imi fac o firma si nu am actele,am un model si ma gandeam sa modific de acolo datele.exista un astfel de program?
de exemplu un certificat de infiintare al firmei completat cu alte date.eu vreau sa le modific ,sa corespunda firmei pe car o infiintez eu.
quote:
Originally posted by carola
de exemplu un certificat de infiintare al firmei completat cu alte date.eu vreau sa le modific ,sa corespunda firmei pe car o infiintez eu.
...sau ai putea sa scanezi documentul respectiv si apoi sa-l modifici cu OCR (importi fisierul in Word si il modifici acolo...OCR-ul, din cate stiu eu, te ajuta sa recunosti textul scanat)...eu nu am folosit OCR-ul niciodata pentru ca nu am avut nevoie, dar stiu ca se poate sa scanezi un text si apoi sa-l modifici in Word (am avut colegi care au facut chestia asta cand isi scriau lucrarea de licenta....scanau, importau in Word si gata lucrarea )
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
OCR-ul este un program?
multumesc,acum nu mai am nevoie,cred, pentru ca am mai facut rost de cateva formulare.
Da, e un program... Rezolutia textului scanat trebuie sa fie de minim 300 dpi...
Dar daca ai rezolvat altfel, nu mai conteaza
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.