Tot despre papat...

Tot despre papat... | Autor: Pet

Link direct la acest mesaj

E 6 dimineata si eu astept ca Irina (3 luni)sa se trezeasca sa manance...Ultima oara a mancat pe la vreo 9 aseara. A inceput sa sara masa de noapte de vreo saptamana dar de obicei se scoala pe la vreo 5 dimineata tare infometata. Nu stiu cat e de normal, nu stiu daca ar trebui s-o trezesc sa manance dupa ce nu a facut-o pt...9 ore!
Si inca ceva: nu trece noapte fara sa o visez. Ba ca am pierdut-o, ba ca am uitat-o pe la cineva, mi se intampla sa ma trezesc brusc de frica sa nu fi cazut pe jos...(ea doarme in patut) si tot felul de traznai care nu stiu cum imi vin in somn.
Pupici si "Un an nou fericit si plin de satisfactii!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nici vorba s-o scoli. Citeodata bebeii dorm mai mult. Probabil schimbarea programului a obosit-o si acum se resimte. Mi-aduc aminte cind avea bebele meu vreo 5 luni a adormit pe la 6 seara si s-a mai sculat a doua zi la 9 dimineatza. El care nu dormea decit vreo 8 ore pe noapte. M-am ingrijorat asa de tare ca am stat numai cu el in bratze..Si eu incercasem sa-l scol, mingiiat pe talpi, pe nas, tras de degetzele, etc.
Acum stiu insa ca bebeii pot dormi citeodata mai mult fara sa fie nici o problema. Deci daca respira normal, e linistita, etc n-ai de ce sa te ingrijorezi
toate bune,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Moni de la 2 luni jumatate nu s-a mai trezit noaptea.Ii dadeam ultima masa la ora 12 noapteasi apoi la 6 dimineata.problema a fost la 3 luni cand a inceput sa numai manance.Eu credeam ca nu-i place laptele,ii dadeam Humana.L-am schimbat cu altul,cu altul si nimic.Am chemat dr si eaa desteapta mi-a spus sa-i dau Danonint pt ca probabil numai ii palce laptele!O idioata!Copilul meu nu stia de lingurita la 3 luni.Dupa o luna am mers la o dr noua si si-a dat seama ca avea otita.Mi-a dat tratament si Moni a inceput sa manance!Din cauza ca nu a mancat bine o luna jumatate s-a intamplat ceva...mai tarziu a facut distrofie musculara si a fost cel mai amre chin din lume sa o aduc pe calea cea buna!
Mergi la dr sa vezi ce are daca nu mananca!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Andrada, multumesc pentru raspuns.
Gabi, Irina in timpul zilei mananca regulat o data la 3-4 ore. Nu ma preocupam pt. ca nu mananca ci pt ca noaptea doarme dusa asa mult timp fara sa-i fie foame (cel putin pentru varsta ei). Poate-i "de vina" ziua "extenuanta" de ieri cand am petrecut vreo 3-4 ore plimbandu-ne intr-un parc imens, la aer curat si pe iarba verde. Daca-i asa sper sa iesim cat mai des. Ultimile zile nu am iesit la plimbare pt ca a plouat intr-una...
Pana la urma Iriuca s-a trezit pe la 6.45 deci nu mancase de circa 10 ore. Eu sper sa fie destul de normal, si ea sa fie sanatoasa...o sa vad cum se comporta zilele urmatoare.
Pupici dulci si o zi buna si plina de zambete de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Sa nu cumva sa trezesti fata pentru ca sa manance!Alte mamici ar vrea sa doarma copilul toata noaptea.Si e firesc sa aiba propriul program de masa,asa cum si-l face ea.daca doarme,inseamna ca-i satula.
Si nu-ti mai atatea probleme.Fetita e a ta..nu ti-o ia nimeni.fa si tu un dus cald inainte si poate ai sa dormi mai linistita!

LA MULTI ANI!!!
KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pet stai relaxata mai! Si Raducu al meu (3 luni jumate) are nopti dintr-astea in ultima perioada, si noi zicem merci . Mi-am pus problema daca nu suntem noi parinti rai si egoisti ca lasam copilul nemancat si cate 8 ore, dar daca el nu se trezeste e CEA MAI MARE GRESEALA sa-l trezesti fortat! Nu spun eu chestiile astea, le-am citit in mai multe carti. Stiu bebelusii astia cand le e foame, somn, cand sunt uzi la pampers si alte d-astea, cred ca ti-ai dat si tu seama pina acum
Pe la varsta de 3 luni ar trebui sa manince cam 900 gr-1 litru de lapte pe 24 de ore, si daca el isi face plinul de aia nu simte nevoia sa se mai trezeasca si noaptea. Dar o sa vezi si tu ca vor mai fi si nopti in care te va trezi la cele mai ciudate ore, fara vreo legatura cu noptile anterioare.

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

referitor la vise: si eu avut din astea, vreun an de zile!! cel mai des visam ca o uitam pe fiica mea pe masa!!! si zau ca saream din pat ca sa verific!!!
cred ca e un fel de depresie postnatala. si grija exagerata pentru puiul mic. o sa treaca:))
in ceea ce priveste somnul, subscriu la ce au zis fetele:)

Mergi la inceput

Maaaaiii....acum e 7.30 dimineata si ea tot de la 9 de aseara n-a mancat! Se intinde, mai da din manute si adoarme la loc...
Rosey, cu grija exagerata ai dreptate! Nici cand e la taica-sau in brate n-o pierd din ochi, si tot timpul ii atrag atentia ba ca n-o tine bine, ba una, ba alta....si pana la urma nu i-o las mai mult de un sfert de ora. Deja incep sa ma chinuie gandurile pt cand va trebui sa reincep munca. Nu cred ca as putea sa ma despart de ea nici macar 5 minute! Mi-am si prelungit concediul de maternitate...
Depresia postnatala eu am avut-o inainte e a naste da' ceva resturi o mai fi ramas, cine stie...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pet, nu e motiv de ingrijorare. Maria, de la 2 luni doarme toata noaptea. Se trezea pe la 5-6 si manca. De la 3 luni doarme 12 ore!/noapte, asa ca eu sunt o fericita.
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Bucurate ca doarme!!!!!
Fata mea are 5 luni jumate si se trezeste din ora in ora(te invidiez) si nu cumva sa o trezesti. mananca bine si de aceea doarme dusa,cum au mai spus si fetele ...stie ea cand ii este foame.
Pupici
Corina si bb Sara

Mergi la inceput

Ohhh, Cornelia nu ti-am batut recordul si asta ma face sa ma simt bine. Stiu ca ar trebui sa ma bucur ca doarme linistita (si ma bucur)dar stiti cum e... iti vine vreo idee ca poate nu e normal, ca poate cine stie... Imi amintesc in primele saptamani de viata a Irinei cand facea kk de 9 ori pe zi (si nu ma miram) intr-o seara tarziu mi-a venit IDEA: "daca are diaree?!?!?" Si uite asa panicata, la ceas tarziu de noapte ii dau telefon cumnatei mele si ii descriu kk pe care o face Irina, si ea ma asigura ca E NORMAL, si eu ii descriu zgomotul cu care o face si ea ma asigura in acelasi mod si eu incerc sa depistez in vocea ei un pic de nesiguranta etc etc. Acum imi vine sa rad pentru ca mi se par nimicuri dar cand le infrunti pentru prima data...
Un weekend placut la toata lumea!

Mergi la inceput