HIPOGAMAGLOBULINEMIE

HIPOGAMAGLOBULINEMIE | Autor: gcornelia

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 1an si 9 luni si a fost diagnosticata cu hipogamaglobulinemie, am facut tratament cu Octagam dar numai 2 sedinte (in Ro nu se mai produce,se produce in Austria unde costa 90 euro, iar in farmacie in Ro costa aproape dublu-6 mil care este salariul meu pe 2 luni) CASS nu compenseaza reteta pt ca este produs biologic asa ca acum facem tratament cu Luivac.
Sa-i dau si Isoprinosina?
Dupa cele 2 sedinte de Octagam (una la 2 luni)nu i-a crescut valoarea gamma (7,7), dar nici nu s-a mai imbolnavit.
Mi s-a spus ca o sa-i creasca cu timpul pana la 3-5 ani.Va rog sa-mi spuneti ce alte tratamente stiti.
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La ora acesta matinala nu pot sa ma gandesc la ceva anume, dar voi sapa prin zona si cine stie ?
Iar pentru medicamente, fa un apel la cei din Austria, poate te pot ajuta in mod direct sau prin ceva fundatii gen Caritas sau farmacia Malteza.

Multa sanatate si sa cresteti mari !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gcornelia spune:

Multumesc mult pentru sfaturi, sa stii ca o sa incerc si asta.
Daca nu reusesc,urmatorul pas ar fi sa o tin intr-un balon ca baiatul din film , (ea este perfect sanatoasa dar este foarte vulnerabila, la orice virus face cea mai grava forma).

Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by gcornelia

Multumesc mult pentru sfaturi, sa stii ca o sa incerc si asta.
Daca nu reusesc,urmatorul pas ar fi sa o tin intr-un balon ca baiatul din film , (ea este perfect sanatoasa dar este foarte vulnerabila, la orice virus face cea mai grava forma).

Toate cele bune

In paralel cu tratamentul incearca si homeopatia. Nu stiucum fac ei dar au rezultate super bune. Incearca pe homeopatia.ro Eu am fost la dr. Teleianu pentru alte chestii cu fata mea si a fost super bine ( acolo unde medicina alopata cam patina la greu!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Am incercat. Eu sunt impotriva medicamentelor in general, a cefalosporinelor in special, iar pediatra noastra are ca specialitate si homeopatia, asa ne-am tratat cat a fost posibil. Smaranda nu a avut niciodata rosu in gat, a avut cate o pneumonie sau o bronseolita la distanta de 30-40 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa, am cautat prin zona si... literatura prezinta o gramada de medicamente, care mai de care mai “interesante”, dar efectele studiilor facute pe pacientii cu hipogamaglobulinemie nu sunt deosebit de incurajatoare...
Asa ca m-am indreptat catre farmacia verde, dar si aici nu am gasit prea multe cu exceptia a cateva plante. Totusi, nu iti pot recomanda din aceasta clasa pentru scumpetea ta decat ULEIUL DE CATINA.

Datorita varstei, se va administra DOAR 5 picaturi / zi in prima saptamana, apoi 7 picaturi / zi in saptamana 2 si in final se ajunge la 10 picaturi / zi pe durata a cateva saptamani, minim 7. Picaturile de ulei de catina se iau pe tot timpul zilei, nu toate odata, amestecate cu mancarea pt. a nu fi respins tratamentul (eventual cu putina miere).

In plus, pentru a-i creste si normaliza imunitatea, iti recomand PROPOLIS si APILARNIL pe care le gasesti la un magazin cu produse apicole (daca ai pe cineva care are albine, e si mai bine). Acolo o sa-ti recomande dozele, caci pentru copii asa de mici nu am gasit scris ceva clar.

Hm, cam asta pentru astazi.
Sa va faceti bine si sa aveti parte de un An Nou plin de sanatate si multe clipe frumoase.

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Multumim tare frumos draga D am sa incerc iti dai seama, noi am luat arnica pentru cazaturi, o anumita doza data cu lingura de lemn sau plastic (nu atingeam metal deloc dar nu stiu sa -ti spun de ce )
Medicul nostru pediatru Dr Isopel este si homeopat asa ca o sa gasim doza potrivita.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput