transformare din NTSC
Cine imi poate da un nume si un nr. de tel. al unei persoane/firme care face o astfel de transformare din NTSC in sistem european?
Socrii mei au plecat de aici cu 2 casete video urmand a face transformarea in Ro. Sunt deja 3 luni si ei nu au reusit sa dea de cineva care sa le faca transformarea. Ei sunt din Ploiesti. Imi imaginam ca le va fi usor acolo, daca stiam faceam transformarea dintr-un sistem in altul aici.
Cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta? E cineva care a mai facut asta si e din Ploiesti?
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Raspunsuri
tata_lu_julia spune:
Cu siguranta ca se gasesc oferte de acest gen intr-un ziar local la mica publicitate sau chiar pe web. Un exemplu:
http://www.okazii.ro/catalog/view_item.php3?LotID=399586
O alta varianta ar fi folosirea unui video care reda si NTSC pe TV PAL (majoritatea modelelor mai noi au si aceasta facilitate), e posibil insa ca uneori sa nu functioneze corect, sau poate chiar deloc.
alinah spune:
quote:
Exista convertoare / digitale de format - ntsc-pal-secam, din orice format in orice format (de fapt sunt programe de calculator). Dar sunt destul de scumpe, plus ca se fac prin pc-uri (bine dotate) si iau f mult timp. Gandeste-te ca tb mai intai sa pui filmul pe pc, apoi sa se faca tranferul, convertirea propriu-zisa, care ia mult mai mult ca timp decat fimul tau, iar daca totul a iesit in regula citirea pe DVD, VCD, SVCD...pe ce suport vrei tu.
Poate solutia este, cand vii prin Ro, sa aduci casetele si le convertesti la firme aici. Nu stiu preturile, nici calitatea, dar poti suna sa iei mai multe informatii si sa incerci o caseta de proba...daca iti place si iti convine ca pret...mergi si cu celalalte. Oricum, prin conversie se mai pierde din calitate...dar tot mai bine decat nimic pentru cei din Ro!
Uite aici o firma care se ocupa cu asa ceva (gasesti nr tel, servicii, unde poti face comenzile, e-mail etc), Tel: 0724 422331:
http://www.dvdexpert.ro/Servicii.htm
Cred ca sunt seriosi...comenzile se iau la orice centru Kodak, cel putin in Bucuresti.
A mai fost cineva in situatia ta, dar din Japonia.
Alina
try spune:
Eu cautam pe cineva in Ploiesti care poate face transformarea, caci e greu pentru ei sa ajunga in Bucuresti.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"