Prezervativ spart

Prezervativ spart | Autor: benderteam

Link direct la acest mesaj

Draga doctore,

Situatia sta in felul urmator: Am facut sex cu prietena mea ca de obicei cu prezervativ. Nu suntem hotarati sa trecem la alta metoda de contraceptie pentru ca nu vreau nici ca prietena mea sa aiba in curand par pe spate sau alte probleme (sigur, exista si anticonceptionale care nu dau asemenea efecte, stiu de ele, am folosit fraza de mai sus doar ca sa subliniez ca de obicei sunt impotriva la orice care modifica starea si structura organismului).
Prietena mea are ciclu regulat, 28 de zile, iar ziua in care ii vine e de obice 7 (o zi inainte sau inapoi). Saptamana trecuta cand dupa calculele noastre se afla la ovulatie, s-a spart prezervativul, pentru prima data in relatia noastra (si facem dragoste de vreo 3 ani de zile, intotdeauna protejati).

Am dat fuga la farmacie, era si perioada sarbatorilor si nimeni nu a lucrat si la o ora jumatate a luat Postinor 2. A doua pastila a luat-o dupa 12 ore, cum scrie in prospect.
Ideea e ca prezervativul s-a spart exact cand am "intrat" in ea, deci practic nu era nimic in prezervativ si penetrarea nu s-a facut adanc, pentru ca nu am avut cand - s-a spart imediat.

Spune-mi daca exista sanse ca fata sa nu fi ramas insarcinata. Ar trebui sa ii vina pe 7 ianuarie, dar nu mai am rabdare si somn, ea spune ca totul e in regula si ca pastilele ar trebui sa isi fi facut efectul. Mi-a spus totusi ca in afara de ceva ameteli nu a simtit nimic din efectele pe care le-ar fi asteptat dupa ce a luat Postinor 2. E normal ca organismul ei sa reactioneze mai usor la postinor?

Cam atat, domnule doctor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Si daca e insarcinata ?Doamne ajuta...
Un pitic minunat va va schimba vietile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

daca a luat pastilele asa cum trebuie si daca nici macar nu ai ejaculat nu prea inteleg de ce iti faci griji, ar fi iesit din comun sa ramana gravida. Eu am luat Postinor de 2 ori si de fiecare data mi-a dereglat ciclul pentru cateva luni asa ca nu te stresa daca nu vine la timp.

Mergi la inceput