PENTRU FETELE CARE NU PREA AU GRETURI IN SARCINA .

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

In primul rand, FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun!
Suntem cam de aceeasi "varsta" si au cam inceput sa-mi treaca greaturile. Nu erau foarte pronuntate, cam la 3-4 zile. Acum au fost inlocuite de FOAME.... si SOMN.... Mi-e frica sa nu ajung de 1 tona, si incerc sa ma abtin din cand in cand...

SARBATORI FERICITE! Si un An Nou cu multe bucurii si impliniri!
Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lela spune:

Felicitari si din partea mea !
Eu sunt in 11 saptamani si o zi iar greturi am avut arar in unele dimineti, dar cred ca datorita pastei de dinti.
In schimb MIROSURILE ma doboara !

An Nou Fericit tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Felicitari si din partea mea!
Nici eu n-am avut deloc greturi, am vomitat doar de doua ori, dar in ultimul trimestru de sarcina si pentru ca am mancat ceva ce nu mi-a priit.
Oricum, singurul lucru pe care-l stiam despre sarcina in momentul in care am ramas insarcinata era ca o sa am greturi si...nimic.
Bucura-te ca ai scapat, am o colega de serviciu care a avut greturi cumplite, chiar si dupa apa sau iaurt, asa ca...
In schimb somn imi era si mie de nu mai puteam, adormeam si pe la 8-9 seara, dar numai in prima perioada. De asemenea am urinat des si ziua si noaptea.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Eu nu am avut nici o singura stare de greata sau de ameteala toata sarcina. Stai linistita. Poate iti pare aiurea dar nici mie nu mi-a venit sa cred. Un singur lucru a fost clar nu am mai suportat fumul de tigara si asta pana dupa ce am nascut.

Un copil frumos si sanatos iti doresc.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput