Sana-sol

Sana-sol | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Rog parintii care stiu despre acest medicament,care au dat la copii sa-mi spuna parerea lor despre acest siropel.Daca are efect,daca mareste pofta de mancare.Si care este dozajul pentru 7 ani.
Saumacar sa-mi spuneti ce alte preparate mai exista pentru pofta de mancare.
Vad ca in ultima vreme mereu seface recklama la sana-sol.am luat si eu azi si vreau sa-i dau baiatului cel mare,care nu vrea deloc sa mananace.Nimik.Nimik nu-i place.....Offffff!!!!

LA MULTI ANI!!!
KORINNA mamika x 2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

offf chiar imi pare rau ca Mihai nu vrea sa pape si e mare deja.eu am murit de stress cu Thea la doar cateva luni.probabil ca asta e metabolismul lui, si daca e sanatos si nu e anemic nu are rost sa te ingrijorezi poate doar sa incerci sa-l vitaminizezi cat de mult.

va pupam

Sarbatori Fericite si Un An Nou minunat!!!

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Inainte de 1 an am folosit Sana-Sol.O singura data,dar mai mult ca supliment in terapia cu antibiotice.Nu pot spune cu certitudine daca din cauza vitaminelor sau ptr. ca s-a rezolvat problema,insa fetitei mele i-a revenit pofta de mancare.
Acum,la 1an si 2luni folosim Pikovit ptr.ca suntem in perioada iernii si nu prea avem de unde sa ne luam vitamine.I-l dau de 2 saptamani,i-a crescut pofta de mancare(foame de lup),insa de vreo 2 zile varsa dupa ce i-l dau.Vom face totusi o vizita la medic.
Chiar nimic nu mananca?Nici din delicatesele pregatite ptr.sarbatori?Daca nu mananca,trebuie sa aiba o cauza.Nu-l doare nimic,nu este mai obosit?Este scolar?
Pediatrul nostru recomanda Sana-Sol,niciodata Pikovit.Pe cel din urma l-am luat la indicatia altui medic.Vom reveni la Sana-Sol.
La Multi Ani si voua,cu multa sanatate si impliniri!
July si bb.Teodora-Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

da,este scolar in clasa 1.Nu se plange ca l-ar dureaceva.Dar niciodata pana acum nu i-am facut analize si la sange.Dupa 1 ianuarie am sa-i fac si asta,ca efectiv m-a disperat.Mananca cate putina ciorbita si daca papa asta,felul 2 nimik.sau daca papa carnita ,pulpite cu piure altceva nimik.
Ma uit la el ,are 7 ani jumate si are greutatea dubla a celui de 7 luni...cel mik are peste 10 kg.
Pikovit am mai folosit,dar nu s-a simtit vreo schimbare.
Am sa-l duc dupa anul nou la doctor,ca nu mai stiu ce sa-i fac.El sarmalute nu mananca,salata boeuf nici atata.mai nimik..ce sa mai...
Offff...Offfff

LA MULTI ANI!!!
KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligiacobalt spune:

Buna
Fetita mea are 6 luni aproape si la 3 luni pediatra ne-a dat SanaSol ptr pofta de mancare. In afara faptului ca este f bun la gust mie nu mi s-a parut a avea efect, a avut momnetele ei cand a mancat si cand nu a vrut sub nici o forma (statea si cate 8 ore fara sa manance).Dar am invatat un lucru : cat timp nu prezinta simptome de boala, este vesel creste in greutate atunci nu iti face griji.
La multi ani si multa sanatate
Ligua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu ii dau Emmei (8 luni) Sana-Sol, o lingurita pe zi. In ceea ce priveste marirea poftei de mancare...nu am observat!

_Ella & Emma

http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica spune:

Si eu am patit asa cu fetita cea mare, (implineste 8 ani in aprilie)asta vara,parca era putin palida, incercanata,uite ce am facut eu.I-am dat 10 zile de Giardinofug contra giardiei (pe baza de plante), apoi trei luni la rand (sept.oct.noiembrie)10 zile 1 fiola de vit.C/zi.Rezultatele au aparut cam dupa prima luna,cand am auzit-o ca cere mancare,ca-i e foame(nu mi-a venit sa cred).Si de atunci s-a ingrasat cam 3 kg,acum are 26.Eu zic ca e bine,nu e slaba,arata bine.Succes si fa-i totusi niste analize.
Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

i-ai dat giardinofug fara sa-i faci analize ?
sau stiai ca are giardia?
si eu ma gindeam ca poate are ceva paraziti pt ca minca rau si
tot citind pe forum despre pofta de mincare am incercat si eu un sfat al unei mamici referitor la administrarea de Ferrum Hausmann
oricum trebuia sa-i reiau terapia cu fier dar eu pina atunci ii dadusem Sirofer sau Feronat .
dupa o saptamina de fier Hausmann fetita mea a inceput asa de bine
ca nu ne venea sa credem.n-am cintarit-o sa vedem daca a pus in greutate desi nu cred pentru ca atunci cind e sanatoasa nu sta o clipa in loc si ea e mai slabuta de felul ei

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Korinna nu scrie pe prospect? Din cate imi amintesc o lingurita pe zi se da! Si lui Andrei i-am dat si nu am cunoscut o evolutie spectaculoasa dar depinde si de organism! Fa-i fata analizele la anemie si la paraziti intestinali ca si aia s-ar putea sa fie o cauza a lipsei pofeti de mancare. Degeaba dai vitamine daca ar avea paraziti de exemplu ingrasi viermisorii si Mihai tot asa ar fi!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta carmen spune:

Eu am o nepotica de 4 ani si jumatate care era f mofturoasa cu mancarea si cam slabuta. Am incercat cu Pikovit dar nu a avut un rezultat spectaculos si am inceput cu tinctura de propolis de trei ori pe zi cate 10 picaturi si vad ca a inceput sa manance mai mult.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Alex ia sanasol ...cate doua lingurite/zi. Are 1 an si 11 luni. Are pofta de mancare...dar nu exagerat. El de la 1 luna ia vitamine asha ca nu jtiu cat mananca daca nu ii dau.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput