bb de 3 luni- kk dubios.Help!!!

bb de 3 luni- kk dubios.Help!!! | Autor: Tara

Link direct la acest mesaj

Bun gasit tuturor!
Am gasit astazi pe scutecul baietelului meu, dupa ce a facut kk, o mica pata rosu-deschis si cateva firisoare ce mi-au parut a fi de sange.
Nu am inceput difersificarea,il hranesc mixt (cel mult 2 biberoane cu formula),dar in ultimele 3 zile l-am hranit doar de la san pt. ca din fericire, am avut mai mult lapte ca de obicei.
Starea lui generala nu mi se pare a fi schimbata.
A mai patit cineva asa ceva?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
Va multumesc!

Tara si David Ioan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

am avut si eu asa ceva cu bebeul meu pe cind avea vreo 5 luni jumate,atunci stiu ca mai erau pe forum citeva mamici cu problema asta..nu stiu daca mai merge cautarea.......il alaptam exclusiv la sin,deci de la diversificare nu se putea pune problema,parerile doctorilor au fost impartite,am facut analize peste analize si in final cred ca asta a fost cauza:bacteria ecoli.am fost niste parinti disperati,i s-au administrat lui tudor primele antibiotice din viata lui,a vomat rau de tot de la prima administrare,am refacut analizele de nu stiu cite ori,am schimbat antibioticul dupa o noua antibiograma si in final s-a terminat cu bine:))).ce sa spun,bebe era ok din toate punctele de vedere,nu a avut simptomele date de ecoli,pur si simplu la 4-5 zile apareau in kk niste firisoare de singe:((nici acum nu sint suta la suta convinsa ca a fost coli.....oricum dupa tratamentul ala a fost totul ok.
iti urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

cel mai bine e sa faci cat mai repede o coprocultura. asa te lamuresti daca e ceva in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

I-ai dat antipolio oral? Se pare ca unora dintre bebeii din Romania, carora li se administreaza, le face rau... Virusul e viu si le irita mucoasa intestinala.
Daca nu, ai grija sa nu-l alaptezi la intervale de timp mici, la mai putin de 1 ora juma, doua intre... Si asta produce o iritatie a stomacului.
Face kk mai des, scaunele sunt mai moi, prezinta, pe linga firisoarele de singe, si mucus?
Si baietelul meu a trecut,pe la 4 luni, prin asa ceva... Am luat Colistin (un antibiotic f.slab) degeaba... Pina la urma am nimerit la un dr. care mi-a recomandat sa incep diversificarea: supa de albituri (radacina de patrunjel, pastirnac, telina..), apoi si cu morcov...,Intr-o saptamina totul a reintrat in normal.
Am facut N coproculturi si coproparazitologii,examen microbiologic, am fost prin trei spitale...,in trecere, din fericire, nimeni nu mi-a dat vreun diagnostic. Analizele ieseau bine, copilul era in regula,doar acele firisoare de singe...

Iti doresc multa sanatate si sa ai incredere in tine! FA CE-TI DICTEAZA INSTINCTUL MATERN! Mie, de ex.,o doctorita zurlie mi-a spus sa nu-i mai dau sin vreo 2-3 zile,adica il intarcam, cu alte cuvinte... N-am ascultat-o, si bine am facut! Alt dr., auzind sfatul colegei de breasla, mi-a strins mina aflind ca nu l-am pus in practica...

Adriana

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tara spune:

Dragele mele, va multumesc mult pt.raspunsuri!
Adriana, bb-le are toate simptomele descrise de tine,insa vacinul a fost intramuscular.
De la san, intr-adevar, l-am hranit la intervale destul de mici (nu stiu daca de foame ce-i era sau pt. ca am profitat de atmosfera de sarbatoare ca sa prelungim tandreturile )
Oricum, sunt ceva mai linistita.Am fost si la medicul de familie care, pt. linistea mea sufleteasca, mi-a dat trimitere si la un pediatru (o sa vedem ce va spune si el), insa m-a asigurat ca nu am de ce sa-mi fac griji.
Multumesc, inca o data si va doresc sa aveti parte in noul an de tot ce poate fi mai bun!

Tara si David Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Va doresc multa,multa sanatate si un an plin de bucurii!
Daca mai aveti nevoie de sfaturi pe traseu, ne dam cu parerea cu draga inima!

SANATATE MAXIMA!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Draga Tara,
Vaccinul care l-a facut puiul tau(intramuscular) este cu virus inactivat si nu da simptomele descrise de tine.Lucrul acesta se intampla numai la cel administrat pe cale orala.
Consistenta lui kk. a fost mai dura?Rosu deshis ma duce cu gandul la o fisura anala,nicidecum ceva legat de stomac sau intestinul subtire.De ce nu-i faci o coprocultura,totusi?Te mai linistesti.Mai ales ca zici ca prezinta si mucus.
An Nou plin de sanatate si fericire!
July si bb.Teodora
Daca este modificata coprocultura sa-i faci si urocultura.

Mergi la inceput