Unde e mai ieftin... CORA - CARREFOUR - METRO ?
Buna dimineata,
Aveti idee unde e mai ieftin... la CORA, la METRO sau la CARREFOUR ?
Si unde e marfa mai buna? Si eventual unde se sta mai putin la coada?
Multumesc
Mihai
Raspunsuri
mirelam spune:
Eu am gasit de multe ori lucruri mai ieftine la Cora si Carrefour decat la Metro.
Cat priveste aglomeratia, in perioada asta e mai rentabil la Metro mai ales ca-i non stop. Eu chiar ma gandesc sa merg intr-o noapte sa-mi iau tot ce-mi trebuie de Craciun.
(5 ani si 9 luni)
MirelaV spune:
de cand e metro non stop? nu stiam. toate din bucuresti sunt non stop? sau asta numai ptr sarbatori?
MirelaV
Mickyyy spune:
Depinde ce tip de cumparaturi vrei sa faci. Oricum in perioada asta e full peste tot, mie cel mai aglomerat dintre toate mi s-a parut Carrefour-ul (care e si ceva mai bine aprovizionat si o idee mai ieftin decat Cora). La Metro sincer nu am mai fost de o gramada de vreme, deci nu stiu sa-tzi spun.
Indiferent de hipermarketul in care vrei sa mergi, inarmeaza-te cu foarte foarte multa rabdare (ieri la Carrefour Militari erau cozile pana la jumatatea primelor standuri, cam o ora-jumate doua minim aveai de stat numai la coada!). Eu una n-am avut rabdare (nici macar cos nu gaseai, trebuia sa alergi dupa cei care ieseau din magazin si sa astepti pana il descarcau ei de cumparaturi) si am plecat spre casa hotarata sa nu mai pun piciorul inainte de sarbatori in hipermarketuri.....
Mickyyy
26 saptamani
SIMONABB spune:
in orice engross, la prima ora ( vreo 8-9 dimineata) nu este aproape nimeni, cu atit mai mult in timpul saptaminii.
daca vreti carne ieftina si garantat proaspata, e un magazin la intersectia Corneliu Coposu cu Calea Calarasilor - langa politia Udriste.
SIMONA
ad_risnov spune:
Fetelor, am auzit la radio ca Metro are program non-stop inainte de sarbatori!!!
Adriana
ottisimo spune:
io am fost azi noapte in metro si era gol ...bine nu eram io singura dar a fost super in privinta asta...mai nasol este faptul ca sunt multe produse care nu pot fii cumparate la bucata....mai ieftine mi s-au parut accesoriile pentru brad in rest...cam la fel
simona si bb carmen
mirelam spune:
Toate magazinele Metro sunt deschise non stop in perioada 13-24 decembrie.
quote:
Originally posted by MirelaV
de cand e metro non stop? nu stiam. toate din bucuresti sunt non stop? sau asta numai ptr sarbatori?
MirelaV
(5 ani si 9 luni)
reby spune:
In Carrefour exista carut special pentru copii mici.
Ma intereseaza daca in Cora exista asa ceva?
Multumiri si toate bune,
adita spune:
Sunt si la Cora carucioare pentru copii. Sunt si de-alea gen masinute si de-alea mici pe care sa le impinga un copil. Dar m-am chinuit cu unul de-ala masinuta, ca asa de greu se misca, mai ales in inghesuiala din perioada asta
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin