noaptea de dupa noapte
Motto: “Timpul trece ca un nesimtit” Viata se imparte in trei: noapte si zi.
Ziua-i a tuturor, a familiei, a scolii, a colegilor, a locului de munca.
Noaptea insa-i numai a ta.
La inceput, noaptea e seara, cand se urla dupa tine: “treci imediat in casa!” si tu raspunzi “imediat, numa’ juma’ de ora!”.
Apoi noaptea se intuneca si incepi sa te duci la petreceri, ceaiuri, chefuri, bairamuri, chindii unde pandesti cu atentie bluzurile si balconul. La un moment dat, insa, balcoanele se inchid, veceurile se golesc de perechi si ajungi iar acasa, unde ti se spune “bine, mama, da’ nu te-am rugat sa dai si tu un telefon?! Ti-am spus ca poti sa stai oricat, sa faci ce vrei, atata doar: sa stiu unde esti.”
Apoi noaptea devine bezna serioasa; esti numai tu cu ea. Poti sa faci ce vrei, poti sa intarzii cat vrei, sa te duci unde vrei, sa te intorci cand ai chef… Ah, dulce nebunie, cat sunt de tare, cat sunt de cool!
La un moment dat in noaptea asta, tocmai cand te distrezi mai bine, apare o femela care te iubeste asa cum esti tu - nebun - si alaturi de care incepi tu sa iti petreci noptile.
Peste ceva timp, incepe sa planga cineva in noapte. Oracaie, chiraie, pipi, caca… noaptea-i acuma a lui, a Copilului.
Dai drumul la televizor, citesti o carte si cand te uiti pe geam vezi ca s-a intunecat. E deja ora 9. Deschizi fereastra si incepi sa strigi: “treci imediat in casa!”.
Si astfel cercul se-nchide: intai se urla la tine sa intri in casa, pe urma se tace si noaptea-i a ta, apoi urli tu la geam dupa altii.
Bucura-te de noaptea de la mijloc, caci nu dureaza mult.
carmen
Raspunsuri
Babee spune:
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Andrada spune:
quote:
Originally posted by joxy
cam tarziu ne-ai spus...
corect!!!
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Anina_n spune:
He,he,he....cat adevar !
Sarbatori fericite !!!
Nina & Nina-Cristina (1 an si 11 luni)