Ne-am intalnit!!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bia spune:

La Kids Planet te poti duce pur si simplu,chiar si fara copii,bei o cafea,un suc,mananci ceva;daca mergi cu copilul,se plateste o taxa de 160.000 lei/copil si poti sa stai cat vrei.Daca organizezi o anivesrsare unde vin mai multe persoane,faci rezervare si atat.Mie mi s-a parut o alternativa foarte interesanta pentru serbarea zilei de nastere a copilului,fata de Mc.Donalds,de exemplu.E ceva ma scump,am vazut oferta lor,iar un meniu este 288.000 lei,dar iti alegi meniul si ai destule variante.Am uitat sa spun ca in pretul de 160.000 lei copii primesc un suc-nectar la cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

multumesc frumos, bia, sper sa ajung si eu pe-acolo,

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by bia

La Kids Planet te poti duce pur si simplu,chiar si fara copii,bei o cafea,un suc,mananci ceva;daca mergi cu copilul,se plateste o taxa de 160.000 lei/copil si poti sa stai cat vrei.Daca organizezi o anivesrsare unde vin mai multe persoane,faci rezervare si atat.Mie mi s-a parut o alternativa foarte interesanta pentru serbarea zilei de nastere a copilului,fata de Mc.Donalds,de exemplu.E ceva ma scump,am vazut oferta lor,iar un meniu este 288.000 lei,dar iti alegi meniul si ai destule variante.Am uitat sa spun ca in pretul de 160.000 lei copii primesc un suc-nectar la cutie.

dori

eu am dat 160000...dar n-am primit nici un suc pt. Sofia...asa ca ....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

quote:
Originally posted by bia

dori

eu am dat 160000...dar n-am primit nici un suc pt. Sofia...asa ca ....

Sabina & Sofia Galagia

Si noi am dat banii,iar suc nexam. Dar acu ca stim, data viitoare cerem doua sucuri. :))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Nici eu nu am primit din initiativa lor sucul,dar vazand ca celelalte fete l-au primit,am intrebat si asa am intrat si eu in posesia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

chestia cu uitatul sucului mi se pare la ordinea zilei... am mai fost si dupa intilneala la Kids Planet si tot asa, au uitat de suc... insa avind experienta, l am cerut noi la receptie...
in rest, a fost super! Thea a ramas "blocata" pe KP si isi stringe de zor bani pentru alta vizita!!!!

si mihuletz... foca era a Theeii...

buna ideea cu o intilneala pe 8 martie in conditiile spuse...

Mergi la inceput