ce fel de termometru???

ce fel de termometru??? | Autor: ad_risnov

Link direct la acest mesaj

Dragilor/Dragelor,
Vreau sa va cer parerea intr-o problema aparent simpla, dar plina de importanta pt. noi, ca viitoari parinti: ce fel de termometru ati folosit pt. bebeul vostru? Noi am studiat piata si am vazut o multime de modele de la termometrele clasice la cele cu infrarosii. Bineinteles ca preturile difera f. mult, iar cele care iti dau temperatura copilului in 2 sec. costa de la 2 milioane in sus.
Voi ce ma sfatuiti sa cumpar: un termometru digital, de 3-4 sute de mii, sau un termometru sofisticat, care ia temepratura f. repede si fara a mai chinui copilul (bagat in fundulet, etc.), doar prin aplicarea lui pe frunte sau pe ureche.Va multumesc mult de tot!
Adriana in 33 de saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Niste prieteni de ai mei au cumparat pentru fetita lor un termometru cu infrarosii care citeste temperatura in 2 sec si sunt multumiti de el. Totusi am citit ca aceste termometre nu ar fi chiar atat de precise ca cele digitale.
Mai depinde si de buget...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Ia-l pe cel mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Pana la un an am folosit unul clasic... hmmm... defapt nu prea era el clasic :)... ii trebuia 45 sec sa citeasca temperatura si tot deauna o luam din fundulet (cand am zis clasic ma refeream la forma). De la un an incoace folosesc unul special pentru ureche. Se introduce in ureche cat mai adanc posibil si in doar o secunda ia teperatura bb. Eu iti recomand pentru primul an sa iei unul clasic si dupa ce mai cresete poti sa il inlocuiesti.
SARBATORI FERICITE!
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Mie mi s-a spus sa iau termometru digital pt bebe, asa ca de-ala am luat. se baga in fundulet, dar pe bebe al meu nu-l deranjeaza. E bun mai ales ca il mai folosim din cand in cand si sa facem kk, atunci cand nu poate singur.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tara spune:

Sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea asta.
Noi am luat termometru care se introduce in ureche si ia temp. in 2 sec.,dar asistenta de ocrotire ne-a spus ca i-ar putea afecta timpanul lui bb (cred ca e valabil doar pt sugarii mici).Am primit si unul care se aplica pe frunte timp de 20 de sec.
Nu stiu care e mai bun ,din fericire n-am avut nevoie pana acum si iti doresc si tie acelasi lucru!
Succes si nastere usoara!

Tara si David Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi am luat un Braun digital ptr ureche.e intr-adevar mai scump(la noi cam 3 mil) dar sotul meu l-a luat dintr-un aeroport la Duty Free la jumate de pret.temperatura se ia in 2 secunde , copilul e super relaxat, toti pediatrii mi-au spus ca e f bun doar ca trebuie sa iei de 3 ori si se considera temperatura cea mai mare ptr ca are mici oscilatii dar indica temperatura interna a corpului.
ca in orice domeniu, lucrurile de calitate sunt mai scumpe.

sarcina usoara si un bb sanatos

va pupam

Sarbatori Fericite si Un An Nou minunat!!!

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Oare este adevarat ca cele care iau temperatura din ureche sunt mai putin fidele decat cele clasice???
Adrianain 33 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

eu am doua termometre. unul digital, la vreo 400 000, si unul clasic, cu mercur. pot spune, din experienta mea, ca cel digital nu isi merita banii. ii ia cam 1 min sa citeasca, asa ca daca reusesti sa ii distragi atentia bb-ului pentru 1 min, o poti face si pentru 2, cat trebuie pt cel clasic. in plus, intr-adevar, cel digital nu e deloc exact!!! de multe ori intram in panica ca are fiica-me febra, dar o data mi-a venit ideea sa il pun si pe celalalt, si arata cu vreo 3 liniute mai putin!! sigur ca unul care citeste instantaneu e mai comod, dar nu stiu daca nu are efecte negative asupra urechii, si in plus mi se pare prea scump. depinde si de cati bani ai. eu zic ca daca poti sa iti distrezi copilul timp de 2 min (aici se implica intreaga familie pentru succes garantat:)) )e mai bun unul clasic, poti avea mai multa incredere in el.

uite si o alta opinie care o sustine pe a mea http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Dupa cite am inteles eu termometrele sunt super scumpe in Romania .Nu^mi vine sa cred la cit se poate vinde un termometru ca sa nu mai zic de altele care mi se par exagerat de scump.
Eu zic sa-i iei termometru digital .Am folosit si cel de ureche dar parca tot mai bun e cel digital.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput