Planset exasperat
Fetelor, Irina mea (2 luni si jumatate) nu a plans niciodata "fara motiv". Nu a avut colici, noaptea doarme dusa si scanceste numai daca ii e foame, somn, etc... In seara asta m-a speriat rau de tot! Eu eram la computer, ea era in pat si taticul ii vorbea intr-una si o facea sa rada pana cand din nimic si fara aviz a inceput sa urle! Nu plangea, urla cat o tineau plamanii de nici nu putea sa traga aer in piept... se innegrise si eu nu mai stiam ce sa-i fac, cum s-o potolesc, s-o calmez un pic sa-si dea seama ca e in brate la mine, sa-mi auda vocea. Am dus-o intr-o alta camera, am pus-o la san ...ea nimic: nu se oprea si simteam cum pur si simplu se sufoca. Am inceput s-o inchin si sa-i zic Tatal nostru plangand ca dea-acum eram in panica totala. Dupa 5 minute radea si gangura acolo in limba ei ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Vi s-a intamplat vreodata asa ceva???
Raspunsuri
Ira spune:
Nu, insa copilul meu plange tare numai daca are probleme la burtica.
In sensul foamei sau al alimentelor netolerate.
Daca se loveste, chiar rau, ii trece imediat.
Irina si Sofia cea jucausa
tlaura spune:
E cel putin ciudat ce ti s-a intamplat tie, de fapt micutei tale. Ai fost cu ea afara sau a venit cineva la voi, inainte de toata traba asta? Sigur a fost deocheata, altfel nu se oprea asa brusc din plans dupa Tatal Nostru. S-ar putea chiar unul din voi sa o fi deocheat-o.
Bine ca ti-a dat prin cap sa spui rugaciunea. Ai grija mai departe! Pune-i ceva rosu.
Sanatate si numai bine!
Laura mama lui Andrei
orzu irina spune:
Buna! Subscriu la cele spuse mai sus. Aveti grija sa nu intre prea multe persoane in camera fetitei, unde doarme ea, sa atrageti atentia politicos sa nu o deoache. Si am patit asa de multe ori pana ce mi-am dat seama. Sarbatori fericite!
orzu
corinaelena spune:
Cum ti-a spus si Laura cred ca a fost deochiata,daca s-a linistit dupa rugaciune.Si acum ii mai spun la fata mea rugaciune cand plange fara "motiv"si are deja 5 luni.Sau s-a speriat de ceva.
Corina si
Sara
Pet spune:
A venit aseara la noi fratele meu dar nu cred ca-i vina lui cat e a mea. Pentru ca eu tot timpul ii ziceam: "vino sa vezi cum radem", "vino sa vezi cum vorbim" etc etc... Si eu mai tot timpul ma uit la fetita si ma minunez spunandu-i cat e de frumoasa, cum as vrea sa-i mananc obrajorii...
Da' ce sa fac? Sa nu-mi exprim bucuria? Radeam de mama mea care imi zicea sa-i mai zic Tatal nostru din cand in cand, dar aseara am simtit pe pielea mea ca atunci cand nu iti mai ramane nimic de facut intr-o situatie ca asta, rugaciunea ramane ultima speranta. De azi dimineata i-am pus Irinei si o fontitza rosie la mana. Nu stiu daca va puteti imagina prin ce clipe am trecut aseara...eu nu sunt una care se sperie usor dar acum as face orice sa nu se mai intample.
Va multumesc pentru raspunsuri. O duminica placuta!