Marsupiu-de la cate saptamani?
Am un bebe de 4 saptamani si cateodata imi trebuie sa ies mai repee pana afara, la magazin si nu pot sa car dupa mine mereu carucior. Mi-ar placea sa iau un marsupiu. Bebe deja isi tine capul fiind mai puternic decat bebelusii la varsta lui(s-a nascut cu 4,5 kg). Pot sa-l pun deja in marsupiu?
Mi-ati putea spune si cam cat costa? Niciodata nu m-am interesat, si acum stau mai mult acasa si nu am posibilitatea de a merge sa caut.
alina si bb Alex
Raspunsuri
craluca spune:
Sa iti traiasca bebelusul si sa se faca mare!
Bebita mea a mers in marsupiu la 5 saptamani si fara sa fie vreo vanjoasa asa ca nu vad dece ar fi vreo problema; eu am cumparat de la Cam modelul 0-13 kg pentru ca are gaura pe unde se baga piciorusul foarte larga si incape fata cu 3 salopete groase pe ea, nu cu una. A costat cam 1.100.000 si imi este foarte practic. Si cei de la Chicco au modele interesante dar micute, cand creste bebe nu stiu cum mai incape acolo.
Adela P spune:
Eu pe al meu l-am pus in marsupiu cand l-am simtit eu mai puternic
, in sensul ca-si tinea capul bine si pt mult timp. Dar am vazut si mame si tatici cu bebei mult mai mici si dormeau dragutii de ei in marsupiu, n-aveau treaba.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
lilib72 spune:
Pe daria am pus-o in marsupiu dupa 4 luni, eu as fi vrut s-o pun de la 2 luni pt. ca se tinea destul de bine, dr. bb-itei mi-a zis ca este prea devreme la 2 luni, sa mai astept.
lilib
carmen spune:
Eu am pus-o pe la doua luni dar era ianuarie ea era imbracata cu salopetica asa ca statea tzeapana mai ales ca si marsupiul avea spatele intarit. Era super pentru mine ca ieseam afara imediat si ne plimbam sau ne rezolvam treburile.
carmen
Pet spune:
Eu am pus-o in marsupiu pe Irina de la 2 luni, e foarte util si ea sta bine pt. ca imbracata gros sta "teapana" asa cum mai zicea cineva. In plus in brate la mami e mai caldut. Dar pe mine ma doare spatele de mor dupa putin timp. Maine iesim iar in oras si ma gandesc serios sa iau caruciorul...
carmenutza spune:
eu am pus-o pe la 2 luni. Am luat modelul de la neonato..a costat cam 1.200.000 lei si are spatele intarit. Este super numai ca eu am pus-o in marsupiu cam de trei ori ptr. ca la 2 luni jumate avea vreo 6-7 kg si deja ma cocosa.
carmen
Laura _Oprescu spune:
eu l-am pus pe la cinci saptamani..in marsupiu...prietena mea a pus fetita de cand s-a nascut in marsupiu...cand vedeam cum ii sta capul ma lua cu ameteli...insa acum e mare fetita e ok...si ma intreb daca eu sunt cea prea panicata...alta prietena la fel fetita are acums ase luni si e superok...prin nu-s ce triburi ii pun la fel de cand se nasc...trage tu concluziile...
Dana_ spune:
Pe Andy l-am pus in marsupiu la 2 luni jumate.
Am auzit ca nu e bine sa-l pui la o varsta asa mica. Acuma faci cum crezi
Pupici
Dana&bb Andy
ancuta06 spune:
Pe al meu scria ca pot sa-l pun pe bebe de la 3.5 kg......la 3 saptamani le avea, asa ca atunci l-am pus, dar nu perioade lungi.
Ancuta
Gabbriela spune:
Eu l-am pus pe Julian de la 2 saptamani. Citeste si tu pe instructiun si o sa vezi acolo de la ce greutate si inaltime ai voie sa il pui pe bb in marsupiu. Daca nu are greutatea necesara mai asteapta un pic. Felicitari pentru bb... sa iti traiasca si sa fie sanatos.
SARBATORI FERICITE!
Gabbriela & Julian