AVETI PREFERINTE LA ZODIA BB-ului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Da noi ne-am dorit un bb Rac eu fiind taur si sotul pesti si am reusit, bb Patrick e rac 29 iunie, ce zodie va fi bebita Vivien, daca varsator sau capricorn imi este egal ca prea m-a chinuit de la inceput si pina acum.......si miine m-as bucura chiar daca ar fi si sagetator...

narcisa 33 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Fetelor,eu asi fi vrut sa fie in gemeni,ca taticu,dar cum DPNeste 28 iunie o sa fie rac.Nu prea stiu despre raci multe.Dar poate se grabeste putin si o sa am doi in zodia gemenilor(cu taticu).

iuliana13 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Alba si Andruska, de ce FECIOARE ? Ce stiti despre fetele din zodia asta ?
Eu sunt balanta. Fetita mea nu s-ar fi putut naste in zodia Balantei, dar as fi preferat sa fie Rac (ca si tati - apropo, barbatii raci sunt f.f.f apropiati de familie, cuminti..., ce mai, barbati de casa !). N-a fost sa fie, Oana mea este fecioara, dar eu nu prea cunosc persoane din zodia asta. Voi ce stiti ?

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Da, am preferinte. Avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem berbeci, cel mai bine este ca si copilul sa fie intr-o zodie de foc: leu, sagetator sau chiar berbec (desi doi ajung ). Cristi este sagetator (total intamplator, n-a fost "programat") asa ca este perfect. Este un copil energic, parca are baterii, pare incapatanat, tipa de-ti penetreaza creierul cand ii interzici ceva, dar, in general este foarte vesel si prietenos.
Alte optiuni...varsator si...cam atat.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ma bucur sa mai vad berbecutzi pe aici! Pentru ca ma inteleg de ce si eu as vrea sa iasa intr-o zodie mai "cu nerv". Desigur, totul e relativ, dar ne ditram un pic. Bebelutza noastra e prognozata cam pe limita - ecograful uneori zice 21 aprilie, alteori 24, dar daca e putin mai grabita iese cu cornite rotate sigur. Si taurica mi se pare ok. Avantajul pentru mine, daca iese berbecutza, ar fi ca voi avea o idee depre ce poate sa ii treaca prin cap. Tati e Fecioara, asa ca nu ne indoim ca va fi o capoasa de nota 10. Ne dorim sa fie sanatoasa, ca restul se aranjeaza!
Pupici si Sarbatori fericite tuturor!!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana Negescu spune:

Mamici si burtici, va doresc un alaturi de cei dragi, multe si in mai multi, iar pt burtici un sanatos, frumos si destept .

Dienutza si bb de 17 sapt

Mergi la inceput