AVETI PREFERINTE LA ZODIA BB-ului
Raspunsuri - Pagina 2
narcisa spune:
Da noi ne-am dorit un bb Rac eu fiind taur si sotul pesti si am reusit, bb Patrick e rac 29 iunie, ce zodie va fi bebita Vivien, daca varsator sau capricorn imi este egal ca prea m-a chinuit de la inceput si pina acum.......si miine m-as bucura chiar daca ar fi si sagetator...
narcisa 33 saptamani & bb Patrick 1 an si 5 luni
iuliana c spune:
Fetelor,eu asi fi vrut sa fie in gemeni,ca taticu,dar cum DPNeste 28 iunie o sa fie rac.Nu prea stiu despre raci multe.Dar poate se grabeste putin si o sa am doi in zodia gemenilor(cu taticu).
iuliana
13 saptamani
dana_ene spune:
Alba si Andruska, de ce FECIOARE ? Ce stiti despre fetele din zodia asta ?
Eu sunt balanta. Fetita mea nu s-ar fi putut naste in zodia Balantei, dar as fi preferat sa fie Rac (ca si tati - apropo, barbatii raci sunt f.f.f apropiati de familie, cuminti..., ce mai, barbati de casa !). N-a fost sa fie, Oana mea este fecioara, dar eu nu prea cunosc persoane din zodia asta. Voi ce stiti ?
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
she_wolf spune:
Da, am preferinte. Avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem berbeci, cel mai bine este ca si copilul sa fie intr-o zodie de foc: leu, sagetator sau chiar berbec (desi doi ajung
). Cristi este sagetator (total intamplator, n-a fost "programat") asa ca este perfect. Este un copil energic, parca are baterii, pare incapatanat, tipa de-ti penetreaza creierul cand ii interzici ceva, dar, in general este foarte vesel si prietenos.
Alte optiuni...varsator si...cam atat.
Claudia si
Cristi
Ela76 spune:
Ma bucur sa mai vad berbecutzi pe aici! Pentru ca ma inteleg de ce si eu as vrea sa iasa intr-o zodie mai "cu nerv". Desigur, totul e relativ, dar ne ditram un pic. Bebelutza noastra e prognozata cam pe limita - ecograful uneori zice 21 aprilie, alteori 24, dar daca e putin mai grabita iese cu cornite rotate sigur. Si taurica mi se pare ok. Avantajul pentru mine, daca iese berbecutza, ar fi ca voi avea o idee depre ce poate sa ii treaca prin cap.
Tati e Fecioara, asa ca nu ne indoim ca va fi o capoasa de nota 10. Ne dorim sa fie sanatoasa, ca restul se aranjeaza!
Pupici si Sarbatori fericite tuturor!!
Ela
Diana Negescu spune:
Mamici si burtici, va doresc un
alaturi de cei dragi, multe
si in mai multi, iar pt burtici un
sanatos, frumos si destept 

.
Dienutza si bb de 17 sapt