Anne Geddes

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Cary

Sunt minunate cu adevarat!
Atunci cand esti trist si deprimat,daca privesti aceste imagini cu siguranta iti da zambetul si sufletul iti infloreste,dar in acelasi timp imi da si-o lacrima de tristete pentru acele persoane care nu pot fi mame sa simta acel fior la auzul primului MAMA.
SARBATORI FERICITE tuturor!

Cary,cu intirziere vreau sa-i doresc fetitei voastre Rebecca,un sincer
La multi Ani !!!
Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii

Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iti multumesc ALBA din tot sufletul,stiu ca marea familie DC este ei langa mine in orice moment si mi-a dovedit acest lucru cu varf si indesat.Ma ajutat atat la bine cat si la rau si nu am sa uit niciodata acest lucru.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Minunat site!

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Acum vreo 2 zile am primit un fisier absolut sublim cu fotografii ale Annei Geddes plus un text de te unge pe suflet. Se poate vizualiza in power point. As vrea sa v-il arat dar nu stiu cum asa ca daca cineva este mai stiutor decit mine sa-mi dea adresa de mail si il trimit imediat.

E pacat sa nu-l vada cit mai multe mamici!!!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Prezentarea este super - super si circula de ceva vreme prin tara (cred ca este aceeasi, desi sunt destui cei care tot creeaza noi forme de prezentare !!!)

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dgc spune:

Sunt superbe !!!! Parerea mea este ca face cele mai frumoase fotografii cu copii, iar acesti copii sunt superbi. Fotografiile ei circula de mult pe net, eu le-am vazut de vre-o 3 ani. Ceea ce am vazut foarte frumos tot de Anne Geddes, este un jurnal de cand se naste bebelusul pana cand creste, se pot atasa poze, se poate pastra motul copilului, este superb acest jurnal, eu l-am vazut la nasa mea si am inteles ca este cumparat de la noi.
Va

Mergi la inceput