Un fel de sondaj...

Un fel de sondaj... | Autor: Flower

Link direct la acest mesaj

Cerandu-mi anticipat scuze pentru 'invadarea intimitatii' , as vrea si io sa stiu cam cum isi 'rascumpara' barbatii , in general - cei de fata se exclud - iertarea de la prietene , sotii , iubite cand se simt cu musca pe caciula ?! Ma refer aici la minciuni , dezamagiri , flirturi - 'face to face' sau prin intermediul mobilului sau Internetului - descoperite de sotie , nu la ceva ce implica sau , unde = o a treia persoana !
Aveti de ales intre urmatoarele variante :
- 'io nu gresesc niciodata' !
- 'imi pare rau !'
- cu o floare
- cu o ciocolata
- cu un buchet de trandafiri
- cu o cutie de bomboane
- cu o cina romantica
Cred ca ar trebui sa ma opresc aici si sa nu adaug si altele , precum bijuterii , haine de blana sau masini , ca atunci cand prietenul/iubitul/sotul se prezinta cu asa ceva , sigur e o la mijloc !
Oricum , vorbim de o situatie ipotetica , cei care-mi raspund nefiind inclusi automat in categoria celor care au trecut prin asa ceva !
Deeeci , cine sparge gheata ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Initial creeata de Flower

Aveti de ales intre urmatoarele variante :
- 'io nu gresesc niciodata' !

...daca toate situatiile de mai sus de refera la infidelitati de orice nivel, asta e varianta mea... pana la urma e o chestiune de respect fata de sine si fata de partener.
...dar daca vorbesc doar de o minciunica sau de o dezamagire (deh, nu poti fi mereu perfect) sunt sigur ca vom gasi impreuna calea cea buna incat sa-i treaca supararea! Doar exista atatea metode intre , si sau

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Daca e vorba ca unul dintre soti are pe altcineva, parerea mea este ca asta nu se mai poate rezolva cu o floare, o cutie de bomboane sau o cina, nici macar cu masina, haina de blana sau mai stiu eu ce !
Dar pentru problemele marunte (NU cele de infidelitate de orice fel !), oricare varianta cred ca ar merge (ba chiar zic eu ca ar trebui aplicata urgent !) in afara de prima. Depinde de fiecare: conjunctura de moment, de ce s-a intamplat, etc.
Cred ca ar fi cea mai sentimentala, urmata de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de Flower
Cred ca ar trebui sa ma opresc aici si sa nu adaug si altele , precum bijuterii , haine de blana sau masini , ca atunci cand prietenul/iubitul/sotul se prezinta cu asa ceva , sigur e o la mijloc !

ei, nici chiar asa. nu e sigur deloc, exagerezi :)) ce facem acum, excludem cele mai apetisante cadouri de pe lista ca sunt semne de tradare? adica daca sotul ma adora si are chef sa isi cheltuie banii cu mine inseamna ca de fapt nu ma iubeste? cum ar fi sa ii dau masina inapoi acuma sau sa ii interzic sa mai vina cu bijuuri acasa? Flower, nu il fura pe Santa Claus te rog frumos, el exista! :))))
si despre mine ce sa mai spun, ca eu i-am cumparat o canapea luna trecuta? si jur pe rosu ca n-am facut nici o boroboata :))))))))

ca sa raspund serios la intrebarea ta, cand gresim greseli minore, stam de vorba, analizam, despicam firul in patru, ca o fi ca o pati, dar nu merge cu mita :)) la alea majore n-am ajuns inca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai mie sincer minciunile, flirturile la telefon sau pe internet mi se par la fel dezagreabile precum un eventual .
Solutia: cenusa in cap, in genunchi pe coji de nuca la muntele sfint si mai ales, mai ales, strins si spalat vasele pe perioada nedeterminata. Spune-i chestia asta cu vasele (la urma-urmei toate celelate sugerate de tine sint tot din banii comuni!!!!) si adauga si ceva de spalat pe jos in bucatarie zilnic (baga si frecat aragazul daca si-au dat si poze), asta trei sa-l tina cu ochii si gindurile mai curate...
Succes!

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput