Nu pot da de capat racelii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by elena_ltd

CorinaD, mai adaug la cele spuse de aquariusrpro recomandarea unui imunostimulator pe nume Aerodin, e un vaccin sub forma de picaturi care se pun in nas. Anul trecut fiica-mea a domnit-o cu el. Poate e eficient si in cazul fetitei tale. Noua ni l-a recomandat orl-istul. Anul acesta avem insa si noi probleme mari cu racelile si gripele.
Si fiica-mea urmeaza sa ia oscillococcinum si imi pun mari sperante in el.
aquariusrpro, mii de multumiri pentru ce ai scris aici, au picat la fix pentru mine sfaturile tale excelent sintetizate. Poate mai scrii din ce mai stii. Cu o singura chestie sunt acuma in ceata. Legata de spalatul pe dinti imediat dupa vitamina C. Citisem printr-o revista ca e bine sa se amane spalatul dintilor chiar si dupa fructele mai acide, cum ar fi portocala, tocmai ca sa se evite distrugerea smaltului dintilor si ca ar fi mai bine sa se astepte macar jumatate de ora. Na, acuma eu ce sa mai cred?

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Elena, mi-e asta mi-a spus stomatoloaga. Acum e mai simplu ca-i place guma de mestecat si-i dau cate 1/2 lama de orbit pentru copii ( nu mai mult ca guma nu-i buna oricum .. dar ii place si negociem luarea remediilor mai amare! ).

Am fost cu fii-mea la homeopat si m-a bodoganit! Nu putem incepe tratamentul efectiv ca-i bulversat copilul de remedii date pana acum ( antibiotice, ventolin, etc). M-a bodoganit si m-a pus sa promit ca nu-i mai dau Stodal .. oricum ii dadusemn de 2 ori si nu i-am mai dat ca nu am incredere in homeopatice generice!!! La oscillo n-a murmurat atat de tare pentru ca se potriveste partial fetei, din intamplare!

Uite unde puteti merge la homeopatie.

Fundația medicală "PROHOMEOPATHIA"

(Președinte Dr. Ioan Teleianu,

Director Executiv Dr. Gabriela Făgărășanu)

se acordă consultații homeopatice de peste 10 ani

Programări: telefon 242.24.91

Eu am fost la dr. Teleianu. Il stiu de mai multi ani.. si m-a certat acum ca nu sunt consecventa! si are mare dreptate! Daca ma tineam de tratamentul lui nu avem probleme. asa cum nu am avut anul trecut! Si asa cum a rezolvat diverse alte chestii!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Draga Corina,
te sfatuiesc in primul rind sa mai opresti antibioticele. majoritatea sint viroze care nu cedeaza oricum la antibiotice. Chiar si otitele in cele mai multe cazuri NU au nevoie de antibiotice, doar de o supraveghere foarte atenta si decongestionante. Oricum, de multe ori se pune dg. de otita numai cind timpanul este putin rosu, ceea ce este complet gresit. Da-i antibiotice numai pentru amigdalita cu streptococ, nu de fiecare data cind o doare in git.
Daca cineva fumeaza in casa, trimite-l pe balcon.
Daca exista animale in casa s-ar putea sa fie alergica la ele. De asemeni, astmul se poate transmite ereditar, daca exista astmatici in familie si de multe ori copiii nu vor avea decit o tuse care nu trece, mai ales noaptea sau cind racesc tusesc foarte mult si poti auzi un fel de suierat de fiecare data cind dau aerul afara din piept.
Din experienta, pot sa-ti spun ca foarte important este si echilibrul mamei. O mama hiperactiva si sperioasa va influenta negattiv sanatatea copilului si judecata obiectiva a medicului.

Mergi la inceput