cum sa privim inmarmuriti un CV

cum sa privim inmarmuriti un CV | Autor: Adela P

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

In franceza "server" (in informatica) si "serveur" (cel care serveste la restaurant) se pronunta la fel.

Firma (de servicii informatice) unde lucreaza sotul meu a dat un anunt cum ca angajeaza personal care sa aiba cunostinte in domeniul "server - client"!
S-a prezentat cineva care a spus ca el are experienta, ca a lucrat 5 ani intr-un restaurant, si ca in plus stie si putina informatica, pentru ca se joaca din cand in cand pe calculator acasa!
Am vazut asta cu ochii mei! Bietul baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

oh my God!!!1

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

o fi chiar reala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

love it Adela....really cool....

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

nu stiu daca e reala, desi nu e imposibil...sotul meu lucreaza la Lincoln si se ocupa si de angajari..la un moment dat a primit cateva cv foarte "faine' unul in mod special mi-l amintesc ca scria in el
Numele,, greutatea, cum sta cu sanatatatea si nu mai tin minte ce...dar ne-a picat fata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

chiar e pe bune???

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Pai eu cred ca e pe bune, ca altfel ce farmec ar avea?
In orice caz in lumea asta mare se perinda tot felul de "destepti". Si cred ca fiecare dintre noi, daca ne gandim bine, avem cel putin o cunostinta care face parte din aceasta spita.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am ras cu lacrimi, si eu si sotul meu!

Numai bine!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput