1 an de casnicie!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Multi, multi ani fericiti impreuna! Subscriu la ideea ta: las-o azi pe Alexandra la socri si fa-i un "remember noaptea nuntii"! Si restaurant, bineinteles...alege unul romantic, cu lumanari...

Adina+BB30W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ooof....

remember noaptea nuntii???
nu se poate.avem interdictie.
ne revansam in noaptea dintre ani.mi-a cumparat al meu sot lenjerie intima de-li-cioa-sa si ii sta gandul numai la ea.

si mie!

azi ne-am rezumat la baut sampanie si spus "te iubesc!" de multe ori.ca sa nu mai zic ca la 12 noaptea m-a pupat de fix 345 de ori,un pupic pt fiecare zi de casatorie.:)))

multumim pt urari!!!!!!111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

sa fiti la fel de fericiti cum sunteti acum mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La multi ani, Amik!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti!
Adrianain 33 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

LA MULTI ANI! SA FITI FERICITI!

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi Ani si sa fiti la fel de fericiti toata viata voastra.
Pai ati putea merge la un restaurant... dupaia va retrageti la cuibusorul vostru... schimbati cadourile si profitati si voi ca sunteti singuri :). DISTRACTZIE PLACUTA!
Noi am avut o cina romantica organizata de prieteni la un restaurant (prieteni au plecat dupa ce ne-au felicitat) si dupaia am fost acasa toata noaptea :)... inca nu aveam bb pe vremea aceea.
SARBATORI FERCITE!
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

LA MULTI ANI AMIK sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata ca acum. Numai bine va doresc!!!
Petrecere frumoasa in continuare!!!

gianina si bebe Simona Andreea

Mergi la inceput