CERVUGID

CERVUGID | Autor: menad

Link direct la acest mesaj

in farmaciile din Sibiu nu am gasit medicamentul "CERVUGID" (ovule), stiti cum l-as putea procura ? mi-a iesit testul PAPANICOLAU C IV, CIN III si as vrea sa-mi fac si o alta investigatie, HPV-ADN "captura hibrida" unde/cui m-as putea adresa ?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Buna,

Medicul ti-a recomandat ovulele sau ai citit si tu articolul despre acest medicament?Nu e cu regim special , ba chiar se gaseste la mine in oras.Am intrebat la farmacie si nu au avut o parere extraordinara (asa cum era in articolul respectiv).Ba mai mult , el nu ar putea avea o actiune asupra HPV.Asta este tot ce stiu eu.Si mai stiu ca sint si ovule mult mai bune.Acum daca medicul ti-a prescris asta , stie el de ce.Mai incearca in farmacie, sigur il vor primi , ca nu e asa cautat.Mergi la farmaciile mari , caci eu am avut surpriza sa intalnesc farmaciste care nici nu au auzit de acest medicament.
Iti doresc multa sanatate...
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menad spune:

servus, Mihaela!
am citit despre CERVUGID in Formula As si sunt tentata sa-l incerc. Medicul mi-a dat POLYGYNAX ovule, pe care le-am si folosit, asta s-a intamplat prin aprilie.Da atunci, n-am mai facut nimic, nici o investigatie, nici macar vreun control ginecologic.Medicul meu mi-a propus, biopsie si operatie.Poate ca cervugid-ul e apa de ploaie dar ma gandesc ca nici rau nu-mi poate face.Am intrebat si azi in farmacii, aici, in Sibiu, nu s-a auzit de el.Farmacistele spun ca nu au decat CERVIRON, caruia i-am citit prospectul, dar are alta compozitie.
pa,pa Mena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menad spune:

tot eu! Ma amagesc cu speranta ca, poate, nu sunt infectata cu HPV, chiar daca rezultatul testului PAPANICOLAU este alarmant.Sigur, sunt leziuni, dar daca n-ar fi si infectate cu Humanus Papilloma Virus, atunci, as avea sansa sa se vindece.Dupa sarbatori, vreau sa-mi fac testul HPV-ADN "captura hibrida" ,tocmai pt. un diagnostic mai clar.Oricum, refuz operatia dar in cazul infectarii as incerca totusi ceva, radioterapie ori chimio, poate s-ar gasi un medic sa "experimenteze" un tratament, excluzand histerectomia.Pe langa ce ti-am spus, mai am si un fibrom uterin dar destul de mic, cu diam. 25mm.Asta e! Mena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Originally posted by menad

tot eu! Ma amagesc cu speranta ca, poate, nu sunt infectata cu HPV, chiar daca rezultatul testului PAPANICOLAU este alarmant.Sigur, sunt leziuni, dar daca n-ar fi si infectate cu Humanus Papilloma Virus, atunci, as avea sansa sa se vindece.Dupa sarbatori, vreau sa-mi fac testul HPV-ADN "captura hibrida" ,tocmai pt. un diagnostic mai clar.Oricum, refuz operatia dar in cazul infectarii as incerca totusi ceva, radioterapie ori chimio, poate s-ar gasi un medic sa "experimenteze" un tratament, excluzand histerectomia.Pe langa ce ti-am spus, mai am si un fibrom uterin dar destul de mic, cu diam. 25mm.Asta e! Mena.

Eu as spune sa mergi urgent la medic, poate dupa sarbatori.Si ar fi bine sa faci si testul HPV. Si eu am vrut dar e si distanta si e si cam scump pt mine acum.Eu spun ca nu e bine CU UN PN peste 2.Ai grija de tine.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Initial creeata de menad

in farmaciile din Sibiu nu am gasit medicamentul "CERVUGID" (ovule), stiti cum l-as putea procura ? mi-a iesit testul PAPANICOLAU C IV, CIN III si as vrea sa-mi fac si o alta investigatie, HPV-ADN "captura hibrida" unde/cui m-as putea adresa ?!

Scuza modul direct de adresare, dar aici ar trebui sa spun doar doua cuvinte:

ESTI INCONSTIENTA!!!!!!!!!!!!

Cu CIN III tu stai sa intrebi la colt de strada ce si cum sa faci?!?!?! Nu ai incredere in indicatia terapeutica a medicului care te-a consultat?? OK, sunt alti 100 de ginecologi la indemana!! Poti sa te duci si sa-i intrebi pe toti!!! Dar oricum intrebi pe cineva care are idee despre ce vorbeste!

Ceea ce faci tu acum este a pune in balanta opinia unuia care a studiat problemele astea mai bine de 10 ani prin scoli, dupa care a dobandit si o experienta apreciabila in activitatea directa ulterioara, cu opinia unor persoane complet neavizate sau cu o oarecare idee despre cele discutate. Este ca si cum ai fi in zbor, pt prima data la comanda unui supersonic si in loc sa intrebi ce ai de facut pe unul (sau mai multi) dintre pilotii experimentati care-ti stau la dispozitie, intrebi un pasager oarecare de prin avion... Ce parere ai, exista vreo sansa sa ajungi cu bine la sol???

Nu as fi intervenit daca situatia ta nu era GRAVA (nu doar "alarmanta"!). Am plecat de la ideea ca nimeni nu merita o asemenea pedeapsa ca aplicarea zicalei "fiecare pasare pe limba ei piere", in cazul bolii.

Cu scuzele de rigoare pt interventie in aceasta zona a Clinicii Virtuale D-lui Dr. Stanescu - am convingerea ca va intelege mobilul mesajului de fata.

Mergi la inceput