CAUT URGENT CAMERA IN GAZDA SAU CU CHIRIE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Brandusa, nu prea stiu cu ce sa te ajut caci nu stiu pe nimeni care ar inchiria vreun apartament. Stiu doar ca, chiriile sunt mari (spre exemplu in Berceni la doua camere cam 100 euro).
Vroiam sa-ti spun altceva. M-am uitat pe pozele din pagina ta personala si am vazut cat de draguti sunteti amandoi si ce copilas frumos aveti. Asa ca ai grija de tine, de sotul si copilasul tau, ca prea sunteti tineri si frumosi ca sa va distrugeti ceea ce aveti, din cauza parintilor. Majoritatea dintre noi avem probleme cu parintii sau cu socrii (nici eu nu ma inteleg cu soacra mea) dar nu trebuie sa-i lasam sa ne desparta de oamenii cu care am ales noi sa ne petrecem viata.

Iti doresc numai bine si sa ne anunti cat mai repede ca s-a rezolvat cu bine situatia ta.

(5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaD spune:

Brandusa.
Imi pare nespus de rau pentru tot ceea ce se intampla in familia ta, cu atat mai mult cu cat nu de mult s-au terminat si problemele mele. Am patit la fel ca tine. Credema ca din cele 12 luni ale anului trecut nu am stat mai mult de 3 luni intr-un loc. Am stat 3 luni la mama dar a trebuit sa plec din cauza ca mama nu se intelegea cu sotul meu, am stat 3 luni la soacra-mea FARA FATA pentru ca nu aveam loc/pentru ca erau conditii infecte/si pentru ca ea avea caine iar fata mea este alergica la animale, apoi am stat 3 luni la bunica sotului meu fara apa calda fara caldura si fara gaze, cu o baba nebuna si artaguasa si nu am mai rezistat psihic si am plecat, apoi am inchiriat un apartament cu 100$/luna si nu ne-am permis sa platim decat chiria avans pe 3 luni cu bani imprumutati pe care nu i-am restituit nici in prezent, si asa s-a terminat anul trecut. In Decembrie mai precis pe 6 am reusit sa inchiriem alt apartament tot cu 100&/luna dar intre timp eu am reusit sa-mi schimb locul de munca si sa castig mai bine si sotul la fel.Acum stam toti trei intr-un apartament fff frumos si ne intelegem perfect. In timpul anului trecut de 3 ori am vrut sa divortam dar pana la urma am trecut peste toate si iata ca acum putem spune ca a iesit soarele si pe strada noastra.Tot din cauza acestor probleme Catalina a mers la cresa ca sa ma pot angaja eu pentru ca nu ne ajungea un singur salariu.Am avut probleme apoi cu sanatatea feti din cauza colectivitatii, dar au trecut si astea
Nu stiu daca te consoleaza cu ceva sau saca te face mai optimista mesajul meu dar CAPUL SUS, Dumnezeu are grije de toate.Va veni si randul vostru dar misiunea ta momentan este sa-l faci pe sotul tau sa inteleaga ca oricare ar fi conditiile in care locuiti si oricare ar fi atmosfera din jurul vostru voi trebuie sa ramineti uniti si sa luati numai decizii avantajoase pentru voi trei pentru a putea razbate impreuna." Este usor sa spui gata si sa-ti vezi de drumul tau dar nu vei fi de admirat , din contra vei pute fi mandru de tine daca vei reusi alaturi de fetele tale.Numai atunci vei fi barbat adevarat si tata de respectat.Pana atunci nu esti nimic.Atitudinea pe care o ai acum o aveai si inainte de a fi sot si tata si nu erai de acuzat dar acuma esi."(astea sunt pentru sotul tau).
Va pup dulce si aveti incredere in Dumnezeu si in Voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Va multumesc pentru incurajare.
Am cautat camera, dar anunturile erau vechi si sau inchiriat. Oricum noi cautam...
Sper ca va venii si ziua cand ne va fi bine.
Va pupic!!!

Brindusa si bb Madalin
http://www.babiesonline.com/baibies/m/madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

CAMERE in apartamente, 1 pers. = 1.300.000 - 1.500.000, 2 pers. = 1.800.000 - 2.000.000, anticipatie 2 luni; 420.09.91

CAMERA la curte, acces bucatarie, baie; 642.61.68

PARTICULAR, cam. - Colentina (Europa), curte, gaze, tel., curat; 726.49.19/ 655.60.72/ 0724.708.489

CAMERA vila, intrare separata, gaze, 18 mp, mob., 1,6 mil. lei; 336.13.01/ 0745.462.440

OFER camera, Drumul Taberei, chiria 50$ + intretinere; 0723.762.400/ 778.55.11

O Camera la cute, doi tineri casatoriti, nefumatori, Salaj, Rahova; 432.42.45

Toate bune!

Mergi la inceput