Cojite pe cap

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Reteta recomandata de un medic, incercata pe capul lui Oti cu mare succes - in 3 zile au disparut toate, toate cojitele:
inainte de baita cu o jumatate de ora, chiar 40 de minute ungeti capsorul scump si drag cu albus de ou (nebatut si separat de galbenus) si la spalat - spalati normal, dar clatiti mai bine(nu bagati in seama protestele lui BB!).Repetati operatiune 1,2,3...zile, depinde de consistenta cojitelor, dar rezultatul este garantat!!!Si aveti grija sa spargeti oul intr-o farfurie si sa-l lasati sa ajunga la tempeatura camerei!Nu il folositi direct din frigider!
pupici la toata lumea
doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si micuta mea a avut coji pana pe la 15 luni. La inceput nu am dat asa atentie, stiam ca va trece cu timpul. Avea si parul mare si era cam greu cu uleiul. Dar dupa 12 luni am trecut la actiune. Inainte de baie cu vreo 30 de min. o dadeam cu uleiul ei de corp(Nivea) pe capusor, frectionam bine pielea capului cu sampon(Nivea)si cu prosopul la stergere. La fontanela i-a trecut mai greu, pt. ca nu imi puteam permite sa frectionez prea tare acel loc. Asa am scapat, noi, de coji. Succes !
Sarbatori fericite !!!

Nina & Nina-Cristina (1 an si 11 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Cu 20 min. inainte de baie dai cu ulei de copii pe par in zona cu probleme (eu i-am dat cu Johnson) si dupa baie , cu pieptanul i le dai jos (piaptana-u usor ca se desprind si nu mai apar).

Lumi

Mergi la inceput