Copii mici pot folosi sapunul Protex? Este antimicrobian, si poate ar fi bun pentru minute si fata, mai ales cind venim de pe afara.
Cu drag, Mihaita (3 ani) si mami Mihaela.
Buna! Cred ca ar trebui sa folosesti sapun pt. copii. Protex-ul chiar daca este antimicrobianm are in el substante care sunt prea puternice pt pielea sensibila a copulului. Sarbatori fericite!
orzu
Parerea mea este ca bb trebuie spalati cu sapun de bb pentru ca ei au pielea foarte fina si sensibila... acea marca de sapun este prea "tare" pt bb si o sa le usuce pielea cu totusi ca este antibacterial... sapunul respectiv este destinat numai adultilor.
Gabbriela & Julian 
MMi cred ca pt. manute PROTEX nu e o problema ,doar daca bebe e ultra sensibil.EU o spal pe MARA pe manute cu orice sapun am la baie,dar pe fata doar cu apa.Si totul e ok.SANATATE si
!
adevarul este ca varsta de 3 ani copiii umbla cam peste tot cu manutele si este bine sa fie ca lumea curatate.
Eu zic sa urmaresti cum reactioneaza pielea, nu numai pe manute, ca la o sensibilitate, poate apare si in alte zone urticarie. daca suporta , cred ca poti folosi linistita protex, dar nu pentru baie.
pupice,
Mari si Kitti & bb Ionel
cind e sugar mai bine il speli cu sampon pe tot corpul; cind mai creste cu sapun de copii
SIMONA
Eu o spal pe daria cu sapun nivea baby, am luat protex pt. noi dar parca usuca pielea prea tare, eu nu l-as folosi pt. copil.
Numai bine.
lilib & daria
Eu ii spal pe copiii mei , pe manute, cu PROTEX. Si au un an si 10 luni....
Angi si gemenii
Pot sa-ti spun ca asistenta copiiilor mei ne-a recomandat Protex 1, culmea, mai ales pentru cel mic. Nu stiu sa-ti spun daca are ceva efecte neplacute, nu l-am folosit prea des pe motivul ca aveam in casa sapunuri pentru copii. Atat cat l-am folosit, nu am remarcat nimic aiurea. Parerea mea este ca pentru manute nu e nici o problema. Pe fata eu nu-i spal cu sapun.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai