2 liniutze pe test si o multime de pastile...merg?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Felicitari, Marina! Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Felicitari,Marina!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Felicitari!!!
sa fiti sanatosi si fericiti!

gianina si bebe Simona Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Felicitari Marina si un bb sanatos si frumos!
Eu am facut o radiografie denatara in timpul sarcinii, plus ca am luat muuuuulte medicamente. Unii medici spun ca nu e in regula cu radiografiile, dar am citit o gramada despre asta pe net, plus ca am discutat cu mai multi dr, si am considerat ca nu e o mare problema. Si bb e ok !
Sarcina usoara,
De la Gio si bb Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!

Pot sa-ti spun doar despre cortizon (fiind si eu in aceiasi situatie): dupa toti medicii intrebati cortizonul are acelasi efect ca hormonul produs de corp in timpul sarcinii, deci nu are nici un efect negativ asupra fatului.

Despre celelalte intreaba un doctor ca sa stai linisita!!! Toate cele bune!!! Si numai sanatate!!!

Craciun fericit si un An Nou prosper!
Irinusha - cu minunea de 20 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo spune:

Draga Marina felicitari!

mie mi sa facut radiografie chiar ieri ,la 40 de saptamini si nu cred ca are vre-un efect negativ din moment ce este indicata de medic,crede-ma ca aici am parte de un medic super, asa ca nu este cazul sa-ti faci grijim mai ales ca a fost facuta la plamini din cite am inteles, sigur, nu e nici o problema

Ma bucur ca v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ia uite ce veste mi-a scapat, parca n-as citi acelasi forum. Felicitatiuni din inima Marina, sarcina usoara si bebeu sanatos.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

FELICITARI!! SA VA TRAIASCA COPII SI SA VA ADUCA NUMAI SI NUMAI BUCURII!! Intre noi fie vorba, va inteleg perfect, aceleasi lucruri ni se intimpla si noua... dar te pui cu Mos Craciun?!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Felicitari Marina! Vad ca Mosul a fost anul asta super darnic! A adus o gramada de bebei moderatorilor! Stai cumintzica si ai grija de noul sufletzel!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Felicitari Marina! Sarcina usoara si-o nastere pe potriva! O sa beau un pahar de sampanie si pentru tine! Ura Scuderia! :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput