2 liniutze pe test si o multime de pastile...merg?
Nu stiu daca sa ma bucur ca inca am cosmaruri cand ma gandesc cum o sa-mi fie cu 2 copii mici...dar s-a intamplat si o iau ca pe un cadou de Craciun.
Acum marile mele temeri constau intr-o serie de probleme legate de ultimele tratamente pe care le-am facut. Are cineva idee despre efectele cortizonului, amoxicilinei si a radiogafiilor (la plamani)asupra unei sarcini de 7 saptamani? Dr spune ca e OK dar eu tot am o teama!

Raspunsuri
papadie spune:
Felicitari*************
Tztztz ce feeling am :-)))
Iti doresc o sarcina usoara si un frtior Mariutrei***********
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
petruta spune:
Marina FELICITARI !
A venit Mosu' vad pe forum si e foarte darnic !
Petruta & bb Mihai 
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
sirod spune:

Dupa ce ti-am trimis un mesaj privat am gasit si asta...
Felicitari din suflet mai ales pentru curaj!
Asta-primavara am cazut si a trebuit sa-mi fac o radiografie la sold, iar medicul mi-a spus ca daca sint insarcinata nu poate sa ma expuna, pentru ca-i face rau lui BB.N-am intrebat daca problema este radiografia in sine sau "partea radiografiata" (sold, abdomen...).
Oricum dr stie cel mai bine si daca el a spus ca este OK nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, dar mai intreb si iti spun miine ce aflu.
doris
Lauraa spune:
MArina, felicitari si sarcina usoara!
Moamaaa ce se inmultesc gravidutzele in randurile moderatorilor.... 
In legatura cu medicamentele! Eu fara sa stiu ca sunt gravi, am luat dyoxcilina (10 zile) si am fost la dentist sa-mi scoata o masea mareata care nu voia sa iese nicicum.Mi-au facut si radiografie si anestezie locala. Dupa aceea am aflat ca sunt embarasada. I-am zis doctorului meu si el a zis ca nu e ideal dar nici caz de avort terapeutic nu e,si sa stau linistita. Na io ce sa fac, stau linistita cat pot. Pana cum bb e bine, azi merg la echo de 20 sapt.
Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (19 saptamani)
Luizax spune:
Ce zici tu acolo Marina???? Faci alt bebe? uuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) Felicitationes mamiko!!!!
Luizax - karkotash shef!
mitub spune:
FELICITARI!!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si putere sa-ti cresti puiutii!
Acum, de restul, sa le luam pe rand:
-cortizonul e o chetsie obisnuita in picaturile de nas, si sunt medici care lasa viitaorele mamici sa le foloseasca;
-amoxicilina stiu precis ca nu dauneaza, mie mi-a fost prescrisa in timpul sarcinii pentru o infectie urinara;
- radiografia daca s-a facut la plamani e OK. Oricum, si abdominal se face in anumite cazuri cand e bebe mare ca sa se evalueze daca bazinul permite "iesirea".
In fine, daca medicul ti-a zis ca e OK, stie el cel mai bine ce zice ;-)
Pupici la mamici cu burtici!
Boga
bebi spune:
Mamiiiii, ce curajoasa esti!!!!!
Felicitari si sarcina usoara! 

Pupici de la Catalina pt Mariuka! De abia asteapta s-o intalneasca duminica!
Love is all around