cum ii tundeti pe copii mici?
Raspunsuri - Pagina 2
melinav spune:
Prima data l-a tuns pe cel mic cumnata-miu, si asta s-a intamplat in 2 etape, in timp ce el dormea. Doarme pe o parte, asa ca l-a tuns pe o parte intr-o zi si pe cealalta in alta zi! Bineinteles ca nu a fost ca la hair-stylist, dar ...
Apoi l-am tuns eu la baita. Andrei se juca cu vaporasele in cadita si mami era pe la spate cu forfecuta. E asa de incantat la baita, ca e prea putin important ce face mami!
Melina
Marianar spune:
Eu l-am tuns pe Vladut prima data la 1 an. Am mers cu el la o frizerie obisnuita, a facut 10min scandal si dupa aia era baiat tuns
Si a doua oara a facut scandal.
bubi spune:
quote:
Originally posted by hi_lara
Fetelor dar la Ciufulici nu a fost nimeni?Si noi vrem sa ne tundem si ne batea gindul sa mergem acolo dar nici nu stiu pe unde este.
Ligia si Horia (1an si 3 luni)
am fost noi la Ciufolici in toamna si era 90.000 lei tunsul , daca vroiai sa faci programare iti cereau vreo 200.000 lei. La Marutza a durat vreo 5 minute, a stat in picioare intr-o masinutza si a tras de toate cele. Data viitoare (in curand) o sa incerc singura, nu mi se pare ca a meritat efortul si pentru ca nu am vrut sa platesc 200.000 lei am si asteptat pe acolo vreo 40 minute si Marutza isi pierduse rabdarea de tot.
Succes!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Emilia spune:
Prima data l-am tuns noi, cu masina, acasa, zero. Aplans spre sfarsit.
A doua oara nu am mai putut sa ma apropii de el... Asa ca ne-am dus la ciufulici. A fost foarte cuminte, desi este un copil extrem de activ si nu credeam ca va sta pe calut. Este adevarat ca si frizerita s-a priceput cum sa puna problema. A plans spre sfarsit.
Acum... la aproape trei ani... s-a comportat exceptional... la aceeasi frizerie. Doar ca trebuia sa stau langa el...
Eu va recomand Ciufulici... mai ales pentru ca frizeritele se pricep sa vorbeasca cu copii.
Sanatate.
narcisa spune:
Noi am fost prima data la frizer in vara in Romania la 1 an si 2 luni aproape, si o tanti ne-a tuns si cealalta ne-a tinut de vorba si ne-a aratat niste capacele si clame si ce mai era pe acolo interesant pentru noi, am plins putin dar ne-a trecut repede, si sintem dealtfel un bebelus ff. neastimparat, asa ca se poate....
Luni mergem din nou cu mami la coafor ca tot se vopseste si-si tunde parul si ni-l tunde si noua o tanti foarte draguta si pe deasupra gratis ca a zis ea, suntem destul de mici....
Asa ca o sa vedem luni partea a doua.....
narcisa 33 saptamani & bb Patrick un an si doua luni
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=narcisa
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by hi_lara
Fetelor dar la Ciufulici nu a fost nimeni?Si noi vrem sa ne tundem si ne batea gindul sa mergem acolo dar nici nu stiu pe unde este.
Ligia si Horia (1an si 3 luni)
Dragă Ligia,
Noi am fost la CiUFOlici, încă de pe la 1 an și ceva, se află pe strada Chiristigii, nu știu nr., dar nu e greu de găsit e o stradă mică, în zona Obor, chiar lîngă parcul cu statuia de la 1907 (la ieșire din pasajul Obor), pe aceeași parte cu magazinul.
Personalul e f. drăguț, specializat în tuns copilași, dar chiar și așa băieții mei au urlat de parcă îi tăia cineva cu
. Toți "clienții" sunt înregistrați în calculator și primesc niște legitimații f. drăguțe de membrii ai clubului CiUFOlici, precum și tot felul de jucării (mașinuțe, păpușele ..)Salonul e dotat cu scăunele speciale pentru copiii, sub formă de mașinuțe
de diverse modele și cu niște măsuțe unde pot face construcții din cuburi lego.Au tot felul de hair-sprayuri colorate pentru amatori
și, dacă vrei, îți fac și o
la minut cu bebe tuns și frezat
.Au servicii și pentru mămici
( tuns, coafat, manichiură, cosmetică, masaj).Prețul unui tuns pentru
este de 90,000 lei fără programare și 200,000 de lei cu programare (în pachet intră: rezervarea modelului de mașinuță în care vrei să se tundă odorul, rezervarea locului de parcare pentru mașina ta, o băutură
pentru părinți etc.) părerea mea e că nu prea merită, locuri de parcare sunt destule, de băut n-am băut niciodată pe-acolo
, doar dacă vrei să fii sigur că nu stai la rind să aștepți.Tel. salonului din Chiristigii este 252 99 50. Știu că mai există încă un salon, dar nu știu unde anume, cred ca mai prin centru (poți să dai telefon în Chiristigii și-ți spun fetele de-acolo)
Mult succes!
Gabbriela spune:
Eu l-am tuns pe Julian prima data la un an si o zi. Am procedat in felul urmator: l-am pus sa se joace cu mainile in apa si eu cu masina de tuns l-am chelit tot. Nu a plans... nu s-a sbatut... singurul lucru care m-a distrat a fost ca... de cate ori cadea par in apa in care se juca il lua in mana si il arunca pe jos zicand: "NUUUU". Cand s-a vazut in oglinda ca nu mai are par 2 zile nu a mai vrut sa ii dea pupa la bebe dar dupaia a trecut. Eu zic ca se merita sa incerci si tu metoda daca ii place sa se joace in apa.
Sa ne ti la curent cu ce sa intamplat cand l-ai tuns pe Andrei OK?
Gabbriela & Julian 
ruxij spune:
Bogdanel are 1 an si 10 luni si noi l-am dus aseara pentru prima oara la tuns ca nu prea a avut el par si n-a fost nevoie mai devreme. La inceput a plans, adica a inceput sa planga in momentul in care i-a pus tanti sortzuletzul aferent. Cred ca a crezut ca e la spital. Eu am stat pe scaun l-am tinut in bratze, el era in genunchi cu fatza inspre mine si i-am tot vorbit, i-am explicat ca tanti taie parul care intra in ochisori si dupa ce taie tanti parul nu o sa il mai manance ochisorii si tot asa, a.i. a tacut repede. Am tot trancanit si cand a ajuns tanti la partea cu masina de tuns, a inceput sa rada, ca il gadila.
Una peste alta, a fost mai bine decat ma asteptam. Eu n-am curaj sa il tund singura, ca sunt neindemanatica la lucruri din astea.
ruxij
adita spune:
Noi am mers cu toata familia la tuns si daca a vazut cum il tunde pe tati a stat si el cuminte.mai ales ca seamana cu mami si ii place sa-i umble cineva prin par
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Anina_n spune:
Eu am tuns-o pe Cristinuca la 1 an, dupa ce i-au taiat din mot. Avea parul cam mare, cu capetele ondulate, drept pt. care i-am scurtat doar capetele, am corectat ce au taiat nasii. Stiam ca nu va sta si i-am taiat din par in timp ce, ea, dormea dusa, dupa petrecerea de 1 an.
De atunci, numai bretonul i-l mai scurtez, tot asa, cand doarme.
Sarbatori fericite !!! 
Nina &
Nina-Cristina (1 an si 11 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina