Polidinul periculos pt sarcina?

Polidinul periculos pt sarcina? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Prietena mea si-a facut un test de sarcina si i-a iesit negativ. Apoi si-a facut injectii cu Polidin pt ca acrezut ca a racit si de aceea ii intarzie ciclul. Ieri a facut alt test de sarcina si i-a iesit pozitiv. A mers azi la medic si i-a spus sa avorteze copilul pt ca Polidinul l-a afectat. Ea este foarte suparata pt ca isi dorea acest copil. Aveti idee daca e adevarat sau nu ca Polidinul afecteaza fatul?

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

NU AFECTEAZA!!!

Corinna

Corinna, Andreas, Alexandru shi orezu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu stiam ca ajuta la fixarea sarcinii, insa nu stiu daca este adevarat.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Sincer nu stiu, dar eu zic sa se duca si la alt doctor sa intrebe, pana nu e convinsa 100% sa nu avorteze, si-apoi e vorba de statistici, pana la urma poate sa pastreze copilul in orice caz...
E o grea decizie pentru prietena ta...

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 16 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Doamne hai ca mi-ati facut frica pt ca eu am facut tratament cu POLIDIN(5 zile) chiar inainte cu o luna sa raman gravida.La eco totul a iesit bine , sper ca bebe sa nu fie afectat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

eu am auzit de cineva care a facut tratament cu polidin pt a ramane insarcinata !!! Nu avorta inainte sa mai consulti alti 10 medici daca e nevoie !!!!

roxanica-mamica
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Si eu stiam ca Polidinul este bun pentru a ramane insarcinata, dar am vrut sa stiu si parerea voastra. I-am arata raspunsurile voastre si a hotarat sa mai mearga la alt medic.

SARBATORI FERICITE!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luanna spune:

Hai sa gandim logic!!!!!!Prietena ta a ramas insarcinata dupa ce a facut trat. cu polidin..deci, a facut injectiile, DUPA care a ramas insarcinata!Cum D-zeu sa afecteze?Normal este ca din mom. in care s-a instalat sarcina sa renunte la tratament!Nu stiu, si eu fac polidin, si am intrebat medicul meu-ulterior- care mi-a zis ca daca raman gravida, nu este nici o problema intrerupem tratamentul,imi da acid folic in primele 3 luni, si cu D-zeu inainte, dar in nici un caz nu intrerup sarcina !nu are legatura!Si gandeste-te ca eu am facut 10 zile de polidin cu diclofenac, si am luat so ciprinol pe cale orala!dar daca dupa aceste zece zile, raman insarcinata...normal ca pastrez copilul.Am lansat chiar aici pe forum intrebarea daca trat. cu polidin afecteaza sarcina!si in urma rasp. primite, m-am dus la medic si am intrebat.Doc. mea a fost foarte clara:inainte de a continua trat. luna aceasta, facem un test de sarcina:daca e pozitiv, oprim.daca nu, continuam, dar in primul caz, bebica nu va fi afectat!Asta e raspunsul ei, si intrucat este un medic renumit in IASI, vin femei din toata tara , mi-am permis sa intervin, si poate am facut putina lumina in acest caz!...uite ca vb. ca un organ te politie...lol.numai bine, si roxanica are dreptate...consulta 10 medici daca e nevoie, inainte de a lua o hotatare...eu raman la ideea ca e aberant ce a zis medicul prietenei tale...sper sa auzim de bine.

Corban Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu cred ca-i poate afecta polidinul sarcina...eu aveam deja 18 saptamani cand am luat polidin...eram tare racita si doctorul mi-a dat polidin...nu scrie pe prospect ca ar fi contraindicat femeilor insarcinate...
Asa ca sa stea linistita!
Sa nu se ia dupa doctorul ala, sa mai consulte si alti doctori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si eu stiam ca polidinul te ajuta sa ramai insarcinata ,in nici un caz nu dauneaza,el are rolul de a curata organele genitale,mai ales atunci cand este facut in perioada de ciclu.de ex. nasa mea a ramas insarcinata dupa o raceala groaznica si a facut 5 zile polidin.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mda. Parerile sunt impartite. Cel mai bine este sa discuti cu medicul. Odata, cand eram studenta, ma aflam in spitalul studentesc, asteptand sa intru la dr. Era pe vremea raposatului, cand avorturile erau interzise. A venit o studenta cu polidin. Asistenta a refuzat sa-i faca injectia, i-a spus sa se duca intai la ginecologie si sa-i dea adeverinta ca nu e gravida. Probabil ca exista riscul de avort, in primele luni de sarcina, nu stiu.
Claudia

Mergi la inceput