Numai uscaturi

Numai uscaturi | Autor: mmi

Link direct la acest mesaj

Ce se poate intimpla in burtica copilului meu din cauza lipsei de mincare gatita. Nu vrea sa mai manince supa, ciorba decit maxim citeva linguri si doar de vreo doua ori pe saptamina, pireuri de legume, sosuri, la fel.
In schimb cartofi prajiti, vinete, spanac, ousor, cereale cu lapte maninca fara probleme, cind are el chef. Si alte mincaruri negatite.
Cu drag, Mihaita (3 ani) si mami Mihaela.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Legume crude mananca?Adica salata de morcov ras, f fin desigur, etc.Daca mananca legume si fructe ctrude, e f. bine, mancarea gatita pierde mult din calitati!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Fructe crude si compot maninca zilnic, dar legume nu. Ingrijoratoare este tendinta lui de a se constipa si pe care nu o pot rezolva, cred eu, din cauza ca nu maninca ciorbite.
Nici fructele si nici iaurtul nu rezolva problema.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Daca nu vrea supica/ciorbita, incearca sa-i dai alte lichide: apa, ceai, lapte, suc ... si nu in ultimul rand fructe proaspete. Mai poti sa inlocuiesti piinea alba cu cea integrala. In caz de constipatie e important sa consume multe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Temerea ta este reala cu tendinta spre constipatie din cauza alimentatiei scazute. Din pacate de aici nu este apoi departe aparitia hemoroizilor (imi aduc aminte cand eram mica, de ma tinea mama de manute cand stateam pe olitza...). Trebuie sa cauti un truc sa-l inveti la ciorbica sau supica. Incearca supica cu galuste si carne de pasare, fetita mea refuza anumite supe daca vede prea mult zarzavat sau verdeata, dar supa strecurata si cu galuste mananca cu o deosebita placere.

pupice,
mari si Kitti & bb Ionel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

fiica-mea are deja 2 ani si nu mananca supa deloc, de nici un fel. am incercat si eu, si tot felul de alte persoane, fara nici un rezultat. inca de la 4 luni, cand am inceput sa ii dau supica de legume cu biberonul, a refuzat-o categoric. am fost multa vreme disperata, dar m-am resemnat. bea insa cam 400-500 ml de lapte pe zi, si cam tot atata ceai.

Mergi la inceput