un tata singur!
nu am avut rabdare sa citesc aceasta sectiune niciodata deoarece am considerat ca nu ma va interesa,dar de astazi voi incerca in masura timpului sa vad ce scrie aici deoarece ma aflu intr-o postura inedita(mai bine nu as fi aflat ca exista)de a fi singur.daca as incepe sa insir ce s-a intamplat intre noi probabil as fi subiectiv.practic intre noi s-a intamplat un melanj nefericit de opinii contra asupra socrilor si soacrelor de caposenie nefireasca din care daca lucrurile nu vor intra pe fagasul normal un copil va suferi mai tarziu.copilul e o fetita o minune dumnezeiasca care se numeste samantha.e greu sa iti faci bagajul si sa pleci de langa cele doua suflete pe care le iubesti.e greu sa auzi ca nu mai avem alta solutie.eu stiu una dar probabil tampenia din capul nostru ne impiedica sa o realizam:comunicare-asta e cuvantul;compromis-alt cuvant pe care un cuplu care vrea sa dainuie trebuie sa il cunoasca.nu stiu ce sa mai scriu gandurile mele sunt acolo langa ele iar peste trei zile gandurile ei vor fi alaturi de noi(peste trei zile fata va veni la mine).e greu dragi parinti care aveti de gand sa va despartiti.mai analizati o data.veti vedea ca totusi va iubiti chiar daca el sau ea nu mai arata la fel ca in zilele in care va faceati curte.chiar daca rutina va omoara rezistati.viata nu e ca in revistele mondene pline de sfaturi despre cum sa alungi monotonia cuplului.
au trecut cateva ore si deja imi este dor de ele.sper ca bunul dumnezeu sa ne ajute pe noi ca familie.
al vostru,
tata singur
Raspunsuri
wwwcristian spune:
daca doriti sa vedeti cine e samantha mergeti la userul wwwsimona si vizionati albumul.nu trebuie sa va mai spun cine e wwwsimona.uitati-va la poze si o sa vedeti de ce sufar.
lena spune:
Tot ce pot sa-ti doresc Cristian este sa puteti sa reusiti sa treceti peste toate greutatile dintre voi si sa ramaneti impreuna, caci intr-adevar un copil nu are cum sa inteleaga ca oamenii mari nu mai gandesc si simt asa inocent ca ei.
Daca insa intre voi doi nu mai exista cale de intoarcere asta nu inseamna ca nu puteti ramane prieteni macar de dragul fetitei voastre.
Numai bine, Lena si Freya
casandra spune:
Imi pare rau pentru ce se intampla cu voi. Poate lucrurile se vor aranja pana la urma. Am inteles ca parintii ar fi de vina pentru neintelegerile voastre. Poate veti reusi sa faceti o delimitare mai clara intre problemele voastre si problemele lor, intre viata voastra si a lor. Mult succes!
karol spune:
Cred ca sunt foarte importante sentimentele tale de acum.Mi se pare firesc sa-ti iubesti puiutul.Ma bucura tare ca inca o iubesti pe sotia ta chiar daca v-ati despartit.Cred ca iubirea asta va salva totul.Mai devreme sau mai tarziu o sa va dati seama ca impreuna va e mult mai bine.Si aveti un inger de crescut, care, sa fiti convinsi, va vrea impreuna.
camelia-daniela spune:
quote:
Initial creeata de wwwcristian
....e greu sa iti faci bagajul si sa pleci de langa cele doua suflete pe care le iubesti.e greu sa auzi ca nu mai avem alta solutie.eu stiu una dar probabil tampenia din capul nostru ne impiedica sa o realizam:comunicare-asta e cuvantul;compromis-alt cuvant pe care un cuplu care vrea sa dainuie trebuie sa il cunoasca.....al vostru,
tata singur
http://clowncris.freewebspace.com
Dragä Cristian,
imi pare räu cä ai ajuns sä scrii la aceastä sectiune si väd cä suferi tare mult cä esti departe de cele 2 fiinte iubite!!
Ce nu inteleg, este urmätorul lucru: de ce ti-ai fäcut bagajele si ai plecat, auzind din partea sotiei, cä altä solutie nu mai existä, atita timp, cit väd cä stii care sint secretele unei casnicii stabile????
Räspunsul dat de tine este foarte adevärat si realitatea este cä in orice cäsätorie trebuie sä functioneze comunicarea si mai trebuie fäcute si compromise...nu spun, cite am fäcut si eu!!!...dar si sotul, pe partea lui...trebuie sä recunosc!!!
De ce ai plecat asa de usor, in loc sä incerci sä-ti expui punctul de vedere si sä ii aräti cä esti pregätit sä faci un compromis, de dragul familiei tale???
Ai reactionat pur si simplu???...ti-a spus sotia cä altä cale nu mai aveti, ti-ai fäcut bagajele si ai plecat???...si numai dupä citeva ore, te zbati ca un peste pe uscat!!!
Eu as avea o propunere...cind vine fetita la tine, o sä se usuce ea de dorul ei....atunci este momentul oportun, sä discutati pe indelete aceastä situatie delicatä si sä gäsiti o solutie de compromis.
De fapt, pärintii nici nu au ce cauta in universul vostru...ei au avut la rindul lor, familiile lor si s-au descurcat singuri...nu väd de ce, au atita loc in familia voasträ, de 3 persoane??? La noi, a fost mereu o regulä de aur: pärintii nostri pot sä ne dea un sfat, dar pe care nu trebuie sä-l urmäm, dacä nu consideräm noi asta, iar in rest, noi sintem stäpinii nostri, iar ei au numai un rol de bunici...dacä il acceptä!!
E in definitiv foarte simplu: cind v-ati cäsätorit, v-ati ales voi insivä, si nu si pe pärintii respectivi!!! Tu te-ai cäsätorit cu ea, nu cu pärintii ei...la fel, este valabil si pt. ea!!
Scuzä-mä cä-ti spun, dar ästa este cel mai timpit motiv, din cauza cäruia s-ar putea despärti o familie tinärä, care pinä la un moment dat, a träit fericitä si färä griji!!!
Inteleg sä fie alte motive mai grave, dar asa ceva...este de neconceput!!!
Eu as face o adunare generalä, dacä este cazul, cu toti bunicii si cu familia mea si as incheia cu totii un compromis!!!...cä doar tu esti cocosul in curte, nu???
Hai, nu mai plinge, si ia problema in minä!!!...cred cä sotia ta este un pic dezorientatä si nu stie unde sä se mai impartä, dar ar fi cazul sä-i aräti tu, unde apartine!!!
Mult curaj si fruntea sus!!!
Cami.
P.S. te-ai gindit mäcar putin cum te vor privi acei ochisori mari si cäprui peste citva timp, dacä nu rezolvi de acum problema???...parcä väd ce va urma, dupä ce ai citit aceastä frazä, dar gindeste-te cä plinsul, starea de hibernare si cea de pärere de räu inspre persona ta, nu ajutä deloc si te trag mai la fund!!!....pe lingä asta nu rezolvä nici problema pe care o ai !!!
cl spune:
Cristian, imi pare rau! Locuiti cu (sau, mai bine zis, locuiati si cu) socrii? Daca da, mutati-va singuri si mai incercati o data! De dragul Samanthei! Toate cele bune va doresc!
Claudia
wwwcristian spune:
am vazut mesajele voastre si sincer mi-au dat lacrimile.nu stiu daca are vreo relevanta dar eu simt ca nu e iremediabil.asa se intampla intotdeauna un fel de al saselea simt imi spune cand ceva e sau nu iremediabil.
astazi am reusit sa comunicam sa incercam sa ne expunem problemele care oricum sunt destul de departe de a se rezolva dar un prim pas -recunoasterea lor -a fost facut.ideal ar fi sa putem sta singuri dar situatia financiara nu ne permite sa inchiriem ceva.oricum sunt o idee mai optimist dar inca nu vreau sa ma imbat cu apa rece.mai e pana la finish.
va promit ca nu se va intampla nimic rau.va promit.
alba spune:
E tare,tare trist mai ales cind e vorba si de un copil mic,am vazut-o pe micutza Samantha, in poza,sa va traiasca,e tare dulce!
Nu lasati nimic neincercat,luptati pentru mica voastra familie,sper din inima sa fie bine,pentru toti 3 pina la urma!
Viata nu se poate trai fara compromisuri,incercati sa comunicati cit mai mult posibil unul cu altul,e greu dar merita!
Fetita are nevoie si de mami si de tati,nu uitati!
Te asteptam cu vesti bune si nu-ti pierde optimismul!
Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba
casandra spune:
M-am mai gandit la ce ai scris:
"viata nu e ca in revistele mondene pline de sfaturi despre cum sa alungi monotonia cuplului."
Adevarul e ca, in general, sfaturile care apar in reviste sunt bune, dar ne e noua greu sa le punem in practica, nu neaparat din constrangeri externe, ci pentru ca ne e greu sa ne schimbam modul de a fi/reactiona, chiar daca stim ca gresim. Poate daca am incerca si sa urmam sfaturile, viata noastra ar fi mai usoara....
ange spune:
quote:
Initial creeata de wwwcristian
au trecut cateva ore si deja imi este dor de ele.sper ca bunul dumnezeu sa ne ajute pe noi ca familie.
daca deja iti este dor de ELE fa tot posibilul sa repari ceva daca a ramas loc de reparat ceva...
pacat ca oamenii care initial se iubesc ajung sa se desparta...
pacat de acei copii care dupa o despartire alearga intre mama si tata...pacat!
taticule singur,Dumnezeu sa va ajute ca familie!
iti tin pumnii stransi,stransi sa reusesti sa te intorci la fetele tale
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana
Sarbatori fericite!