Nu mai vrea sa manance

Nu mai vrea sa manance | Autor: voinea

Link direct la acest mesaj

Problema 1.
Alex are 8 luni si jumatate si de ceva timp nu mai vrea sa manance asa ca inainte. Mananca un fel de mancare din mai multe reprize ceea ce nu i se intampla lui de obicei. Si nu e vorba ca s-ar fi satura t de ceva, ca-i mai combin felurile de mancare, nu stiu ce sa zic. Nu pare a fi bolnav, i-a bine in greutate, tin sa mentionez ca pana la varsta asta nu i-a dat nici un dinte si nici nu se zareste ceva.
E si mai agitat de la un timp, cate-data e plangaret, cu greu reusesc sa-l impac. Am zis ca o fi de la dinti dar o tot tine asa cam de o luna si nici urma de dinti.
Problema 2.
Nu stiu cum sa-l inavat ca nu are voie sa faca ceva... in general nu intelege untelesul cuvintelor "da" si "nu" si ma gandeam ca la varsta asta ar fi trebuit sa le inteleaga, sau le intelege si se face ca nu intelege, e foarte viclean cat e de mic :) Sunt eu exagerata?
Merci mult.

Adina si dragalasii ei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Voinea ,nu te speria probabil ca peste ceva timp o sa aveti dintisori.Noi ne-am chinuit asa vreo 4 luni si in final la 9 luni am iesit invingatori. DE inteles poti sa pui pariu pe ce vrei tu ca intelege sensul lui nu dar intotdeauna va insista sau va reveni la locul faptei poate,poate vei ceda.Nu te lasa !Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Draga Adina!
Daca tu zici,ca nu este bolnav si ca i-a normal in greutate,atunci stai te rog calma,e o faza trecatoare...nici Dari al meu nu a fost si nu este un copil tare mincacios,dar acum are 4 anisori si e complet sanantos!
Daca are deaja 8 lunisoare,atunci pregatiti-va, sunt sigura ca in curind ii dau dintisorii...ai in casa un unguent/gel special ? De nu,e timpul sa o cumperi :-)))
Toate cele bune,mami ingrijorata si multa,multa rabdare,las ca o sa treaca si asta,o sa vezi

Un Craciun feeric tuturor membrilor DC !!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malexia spune:

Adina draga,

nu dispera! am sa repet ce s-a mai spus: daca pare sanatos si ia in greutate bine nu cred sa ai motive de ingrijorare. Pentru orice eventualitate poti merge la medic la un control. In perioada asta controalele par sa fie mai degraba pentru linistirea parintilor ...
Noi avem "probleme" similare de vreo trei luni si nici urma de dintisori... poate de Craciun cine stie ...
Pot sa-ti spun ca a avut cateva saptamani in care nimeni nu-i putea intra in voie nicicum. Nu a mancat aproape nimic (dupa parerea mea) cateva zile ... si ne-am speriat ingrozitor mai ales ca ea era o mancacioasa cum nu se poate! Nu suporta nici macar sa-i aratam biberonul ca incepea sa maraie din ce in ce mai tare. Asa ca ii dadeam sa manance numai cand era clar ca-i e prea foame ca sa mai faca "nazuri"...

Va urez ca Mos Craciun sa aduca o mie de daruri pentru fiecare dintre voi si macar un dintisor pentru cel mic, ca sa mai scapati de stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

In privinta dintilor, stai linistita, fratelui meu i-ai dat pe la 1 an si..., in cealalta problema, nu vreau sa te sperii, dar uita-te in gurita, poate are vreo afta, sau rosu in gat....
Sanatate multa!

Florentina & Tudor

Mergi la inceput