Din nou Vitalactul!

Din nou Vitalactul! | Autor: she_wolf

Link direct la acest mesaj

Imi amintesc ca a fost o discutie mai demult pe forum despre scandalul legat de laptele Vitalact si ca reiesea ca unul din loturile (sau singurul) cu probleme este lotul 4098.
Eu ii dau lui Cristi (poimaine implineste un an) Vitalact de pe la 9 luni. Problema este ca acum am constatat ca mai am vreo 7-8 pachete cu lapte si ca sunt din lotul 4098 si nu stiu ce sa fac cu ele. Mai am unul singur din alt lot si tocmai l-am inceput in seara asta.
Intrebarea mea este: stiti cumva daca intr-adevar lotul 4098 era cel cu probleme? Ce stiti despre povestea asta?

Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Nu stie nimeni?
Ufff...In fine, in principiu cred ca dupa ce voi termina punga asta o sa-l trec din nou pe Milumil iar dupa o vreme o sa incep usurel cu lapte de vaca organic. Sper sa fie bine...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Din pacate nu te pot ajuta in legatura cu Vitalact-ul. Dar am vazut ca baietelul tau implineste maine un an: LA MULTI ANI!
Incepand cu varsta de un an, i-am introdus Mariei laptele de vaca (initial LaDorna albastru, cu mai putina grasime). Cred ca ai putea sa faci la fel. Amesteca-l la inceput cu lapte praf si vezi daca-i prieste.

Multa sanatate si bucurii voinicului!
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Despre ce probleme" este vorba?!?!?? ca eu nu am auzit, si eu ii dau lui bebe de la 1 luna jumate completare cu Vitalact, noroc ca nu-i lotul despre care ziceti....dar ma intereseaza despre ce e vorba?!?!

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

acs, iti multumesc pentru urare!
Nu stiu de ce mi-e frica de laptele de vaca, dar o sa trec incet, incet peste asta.
danat, nu stiu nici eu mare lucru despre scandal si nici ce a fost adevarat si ce nu in toata povestea asta. Cristi creste bine merci cu laptele asta si totul pare in regula.
Aici s-a discutat:
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15427
Mi s-a parut ca reiese ca ar fi ceva cu lotul asta si m-am ingrijorat, dar poate ca ma insel...poate am inteles gresit...

Claudia

Mergi la inceput