Vaccin - gripa la bebe????

Vaccin - gripa la bebe???? | Autor: Mica

Link direct la acest mesaj

Voi ati facut vaccin atigripal la bebe? Daniel are 5 luni si 2 saptamani si am facut pana acum primele 2 vaccinuri.
De sarbatori plecam in Romania, unde am auzit ca este epidemie de gripa. De fapt si pe aici este, dar parca nu chiar asa. Pediatrul nu a amintit nimic de acest vaccin. Oare al trebui sa sun sa intreb sau nu se face la copil atat de mic?

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

vaccinul antigripal se face de la 6 luni. daca e prima data si copilul are sub 3 ani, se face in doua etape, la distanta de cel putin 4 saptamani intre ele, cate jumatate de doza.
copilul tau e prea mic pentru vaccin, si oricum e nevoie de ceva timp dupa administrare ca sa isi faca efectul. in plus, perioada optimade vaccinare a trecut- adica oct.-nov.
tot ce puteti face e sa va vaccinati voi- cei care stau mai mult in preajma copilului. si sa stii ca oricum, vaccinul nu te fereste de toate infectiile virale. eu si fiica-mea am facut vaccin, dar tot ne-am ales cu o viroza de toata frumusetea.
cel mai indicar ar fi sa urmati regulile generale: evitarea aglomeratiilor, spalarea cat mai des a mainilor si copilul sa aiba contact cu cat mai putine persoane posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu am intrebat doctorita de familie si pediatra despre vaccinul gripal la copii(fetita mea are 20 luni)si mi-a zis ca nu se face la virste asa mici.

Sanatate si sarbatori fericite!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri; m-am mai linisitit acum, mai ales ca mai sunt numai 4 zile si plecam. Sper sa fie totul in regula si voi tine cont de masurile de precautie. Clar!

Va doresc Sarbatori Fericite si multa sanatate la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Eu am vazut intr-un pliant la Sensiblu un vaccin antigripal care se face incepand cu varsta de 2 luni, asa ca mai pune niste intrebari la farmacie, poate stiu sa te lamureasca ei mai bine

http://community.webshots.com/user/carmen77102

Mergi la inceput