Andreea este foarte rau. Rugati-va pentru ea!
Raspunsuri - Pagina 5
astoian spune:
Sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa se faca bine cat mai repede! Si noi ne rugam si suntem cu gandul alaturi de ea.![]()
![]()
Poate nu este cazul sa intervin acum dar nu ma pot abtine sa nu spun ca ceea ce se intimpla in spitalele din Romania este revoltator ! Cum este posibil ca un copil sa aiba abdomenul plin de urina si nici un medic sa nu-si dea seama de asta ?!!!!!!!
adina si andrei
alexxia spune:
Fetelor,
De ce are nevoie Andreea acum ? ( ma refer mancare de regim, sucuri de fructe... ) si unde anume e internata , as vrea sa trec pe la ea
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
http://community.webshots.com/user/aalexxia
biankita spune:
Sa o tzina de manutza ingerashii ei pazitori. O sa fie bine, o sa vedetzi , copii au organismul tanar shi puterea de regenerare a tzesuturilor shi organelor e fantastica.
Intr-o saptamana o sa se joace cu papushica de la Mosh Craciun!
Suntetzi nishte oameni minunatzi, de fiecare data cand intru pe forum ma facetzi fericita ca exista oameni ca voi!
Doamne Doamne sa o ajute pe micutza Andreea!
biankita
leda spune:
Multumim Lui Dumnezeu ca a avut grija de Andreea sa iasa bine din operatie si ca va avea grija in continuare sa se faca bine! Cristina si Mihai sunteti niste oameni adevarati! Spuneti-ne de ce este nevoie in continuare!
DUMNEZEU ESTE IUBIRE!
m34 spune:
Astazi a fost prima data cand am fost la spital si nu am reusit sa o vad pe Andreea, dar am vorbit cu doctorul si cu mamica ei.
Mai mult decat a spus Cristina mai devreme nu am ce sa zic, poate mai pe seara sau maine. Mamica si-a vazut puiul dormind la reanimare si s-a mai linistit, desi nu este o imagine prea fericita.
Nu vreau sa intru in amanunte, dar eu am convingerea ca ceea ce a facut Cristina azi a salvat viata Andreei 

Multumim foarte mult si celor de aici care au fost cu gandul si rugaciunile alaturi de Andreea, sunt convins ca fiecare dintre noi a contribuit cum a putut, va rog sa continuam sa ne rugam pentru ea, ca are mare nevoie mititica 

Cristina L spune:
Dumnezeu sa o ajute pe Andreea si sa-i dea putere sa reziste si sa fie sanatoasa.
Cristina L
rain spune:
Doamne Doamne ai grija de un ingeras si ajut-o sa se faca bine, sa fie sanatoasa si maine sa se trezeasca zambind.
nicole
- 8 saptamani