Gravidutzelor, cosmetica?

Gravidutzelor, cosmetica? | Autor: viermisor

Link direct la acest mesaj

Am citit undeva ca vopseaua de par dauneaza sarcinii. Oare vopseaua de gene, sprancene are acelasi efect? Voi va epilati ca si inainte? Ceara sau crema? Tratamentele cosmetice sunt bune? Masajul, sauna?
Trebuie reduse si le reluam dupa?

viermisor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briseis spune:

Buna Viermisor
Eu masaj fac in continuare pentru ca ma sim mai bine.La cosmetica nu merg pentru ca folosesc epilatorul electric, insa nu cred ca poate fi mai rau daca te-ai epila cu ceara.
Sa fim cele mai frumoase
Pupici
Briseis - 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Si eu merg in continuare la cosmetica, fac tratament normal si ma epilez cu ceara, nu are ce rau sa-ti faca, atata timp cat suporti ceara. Insa nu imi mai vopsesc genele, din aceeasi cauza ca si parul. Din cate stiu, masajul nu iti face rau, dar sauna nu este indicata in timpul sarcinii, nici baile fierbinti, cica pot provoca contractii, plus variatii ale tensiunii. Oricum, mai tarziu, cand creste burtica, o sa fie din ce in ce mai greu sa stai la tratament sau epilat, stiu de la o prietena care a nascut. Dar trebuie sa fim ingrijite si sa ne simtim bine!
cindy (13 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Masajul e Ok si eu inca fac si la 8 luni. Mai greu cu pozitia.

Sauna stiu ca e interzisa, mi-a spus-o medicul inca de la inceput. La fel ca si baile fierbinti in cada.

Cat despre epilat, pot spune ca am fost la cosmetica si am folosit ceara pana la 7 luni. Acum insa nu mai pot gasi o pozitie comoda de stat si e dificil si pentru cosmeticiana. Asa ca am votat pentru crema.

Rox

Mergi la inceput