pt Ariadne, Elenalove27 si iris

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Multa sanatate in continuare micutului Alvaro

Anita+bb Rachella 35W
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Am vorbit cu Elena si am aflat ca baietelul ei este mai bine, i-au inchis pieptul, a fost dr si la consultat si se pare ca totul este bine. Spera ca maine sa-i scoata tuburile din burtica si ca in 3-4 zile sa-i scoata toate aparatele.De luni ea va sta cu el in spital pana o sa-l aduca acasa.
Va multumeste la toti ptr suport si ptr ca va rugati ptr Alvaro-Daniel si a zis ca incearca sa ne tina la curent.
Doamne ajuta sa treaca cu bine peste toate si in curand sa fie toti trei acasa.

Roxy(mama) si Annie(bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicuta spune:

Bravo, micutule! Multumim lui Dumnezeu pentru bunatate! Elena, Al, dragutilor, inca putin si veti fi si voi fericiti. Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Doamne ce bine ! Suntem in continuare alaturi de Daniel si de Elena, tot cu lacrimi in ochi, dar de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Doamne-ajuta!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Doamne ajuta sa iasa sanatos din spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Multa sanatate micutului Daniel Alvaro si putere parintilor! Ca multi dintre membrii DC suntem si noi alaturi de voi.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Asteptam vesti din ce in ce mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, ce ma bucur ! Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine in continuare ! Sanatate multa !!!

Sarbatori fericite !!!

Nina & Nina-Cristina (1 an si 11 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am primit un scurt email de la Elena, care aduce vesti foarte bune!Se pare ca Alvaro Daniel e un mare luptator pentru ca pe zi ce trece e si mai bine! Face progrese rapid, dr au inceput sa-i mai scoata din tuburile de pe el si Elena spera ca intr-o saptamina sa il ia acasa!Nu stiu mai multe amanunte, daca aflu am sa va tin la curent.Elena va multumeste mult de tot pentru gindurile si rugile voastre!CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN CU BUCURII Vikinga& bb Aldo

Mergi la inceput